Yks'de ilk bine giren öğrenci

Vali Karaloğlu, YSK’de ilk bine giren öğrencileri ağırladı

Haberler 01.09.2021 - 00:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valisi Münir Karalolu, Yükseköretim Kurumlar Snavnda (YKS) ilk bine giren Diyarbakrl 17 örenciyi makamnda kabul etti.

Valilik Hevsel Toplant Salonunda düzenlenen ve Diyarbakrdaki STK temsilcilerinin hazr bulunduu toplantda konuan Diyarbakr Valisi Münir Karalolu, Öncelikle çocuklarmz tebrik ediyorum gözlerinden öpüyorum. Baarnzn, emeinizin karln aldnz. Zor bir süreç, bu yl bende bu süreci veli olarak yakndan yaadm. kiz kzm bu yl snava girdiler ve sonuçlar belli oldu. Tabi örenciler deil, bu stresi velilerde beraber yayor. Onun için en az sizin kadar anne ile babalarnz da tebrik ediyorum. Sur ilçemizde çocuklarmza destek vermek için akademi liselerimiz var, bu yl ayrca yeni bir alan ekledik.

BAARILI ÖRENCLER

Akademi Üniversite diye, üniversite örencilerimizin Sur içerisinde bo zamanlar gelip orada kültürel, sanatsal faaliyetler yapabilecekleri içerisinde farkl atölyelerin olduu, Sur ilçesinde çok güzel bir mekanmz oldu. nallah beraber siz örencileri yüz yüze eitim baladnda arlarm. Amacmz, Diyarbakrdaki gençlerimizi hem kendileri için hem aileleri için hem ülkesi, milleti için daha faydal bireyler haline getirmek diye konutu.

Yaplan konumann ardndan baarl olan örencilere yarm altn ve çeitli hediyeler verildi.

Ana Sayfaya Git