YÖK "doçentliğe ilişkin görüş" yelpazesini genişletti

Yükseköğretim Kurulu, doçentlik sınavı sürecine ilişkin, üniversitelerin yanı sıra tüm akademisyenler, ilgili kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarının da görüş ve önerilerini alacak

Haberler 31.10.2017 - 07:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Görüler, 6 Kasma kadar personel@yok.gov.tr adresine e-posta yoluyla iletilebilecek

HABER MERKEZ

Yükseköretim Kurulunca (YÖK), doçentlik snav süreci konusunda üniversitelerin yan sra tüm akademisyenler, ilgili kurum ve kurulular ile sivil toplum kurulularnn da görü ve önerilerinin alnmas kararlatrld.

YÖK yetkililerinden alnan bilgiye göre, Yükseköretim Kurulu tarafndan doçentlik snav sürecine dair üniversitelerin yan sra tüm akademisyenler, ilgili kurum ve kurulular ile sivil toplum kurulularnn da görülerinin alnmasna karar verildi.

YELPAZEY GENLETT

Doçentlik snav sürecinde, sözlü snavn kaldrlmasn da içeren tüm görü ve önerilerin 6 Kasma kadar personel@yok.gov.tr adresine e-posta olarak iletilmesi istendi.

YÖK Bakan Prof. Dr. Yekta Saraç, doçentlik snav sürecine ilikin, özellikle adaylardan gelen ikayetler üzerine yeni bir çalma balattklarn ve görülerin istenmesi konusunda üniversitelere yaz gönderdiklerini açklamt.

Ana Sayfaya Git