YÖK zirvesi Muş’ta!

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'ın katılımıyla Yükseköğretimde Dijital Dönüşüm Projesi kapsamında seçilen 8 yeni üniversitenin proje protokollerinin de imzalanacağı toplantı bugün Muş'ta düzenlenecek

Haberler 16.07.2019 - 10:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yükseköretim Kurulu (YÖK) Bakan Prof. Dr. Yekta Saraçn katlmyla Yükseköretimde Dijital Dönüüm Projesi kapsamnda seçilen 8 yeni üniversitenin proje protokollerinin de imzalanaca Türkiyenin Frsat Penceresi: Türk Yükseköretimi toplants bugün Muta yaplacak.

YÖKün açklamasna göre, YÖK Bakanlnca Mu Alparslan Üniversitesinin ev sahipliinde yarn düzenlenecek toplantya, YÖK Bakan Prof. Dr. Yekta Saraç, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Naci Gündoan ve YÖK Bakan Danman Prof. Dr. Sezer ener Komsuolu katlacak.

Toplantda, Yükseköretimde Dijital Dönüüm Projesi çerçevesinde seçilen ilk 8 ve yeni seçilen 8 üniversitenin rektörünün yan sra bölgedeki baz üniversitelerin rektörleri de bulunacak.

DJTALLEEN YÖK

Dijitalleen YÖK mottosuyla balatlan Yükseköretimde Dijital Dönüüm Projesi kapsamnda seçilen 8 yeni üniversitenin proje protokollerinin de imzalanaca etkinlikte Türkiyenin Frsat Penceresi: Türk Yükseköretimi toplants düzenlenecek.

Toplantda, YÖKün ülkedeki genç nüfusun eitiminde yeni hedef olarak belirledii dijital dönüüm ve okuryazarlk konular ile YÖKün gelecein meslekleri alannda yapt çalmalar ve açlan yeni lisans ve lisansüstü programlar ve üniversitelerin bölgesel kalknmadaki rolleri ele alnacak.

YÖK Bakan Saraç bakanlnda bütün üniversite rektörlerinin katlmyla Bölge Üniversiteleri Rektörleri Toplants da yaplacak.

Ana Sayfaya Git