"Yolum Seninle Güzel" projesi

İstanbul'da üniversite öğrencileri ile Kadıköy Hasanpaşa Camisi görevlilerince yürütülen "Yolum Seninle Güzel" projesi kapsamında Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bin 600 öğrenciye giyim ve kırtasiye malzemesi dağıtıldı.

Haberler 19.12.2017 - 09:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbul Kadköy Müftülüüne bal yurtlarda kalan bir grup üniversite örencisince hazrlanan ve Hasanpaa Camisi görevlilerince yürütülen proje kapsamnda toplanan yardm malzemeleri Yüksekovaya getirildi.

Türkiye Diyanet Vakf Örenci Koordinatörü Ferdi Sönmez, üniversite örencileri ve dier gönüllülerle içerisinde giyim ve krtasiye malzemelerinin bulunduu paketleri örencilere datt.

çalmaya, Kzlay Hakkari ubesi, Eitim Bir-Sen Yüksekova lçe Temsilcilii ve Öze Dönü Dernei de destek verdi.

YOLUM SENNLE GÜZEL

Sönmez, yapt açklamada, ilçede belirledikleri 4 okuldaki bin 600 örenciye yardmda bulunmak üzere 6 kiilik gönüllü ekiple yola çktklarn anlatt.

Örencilerin yalarna göre, ayakkabdan bereye kadar içerisinde çeitli malzemelerin bulunduu yardm paketleri oluturduklarn kaydeden Sönmez, paketlerde kalem, kitap, defter, silgi, hikaye kitaplar ve romanlarn da yer aldn söyledi.

Bir okula kütüphane kurmak istediklerini de aktaran Sönmez, Buradaki öretmen arkadalarmzn tutumu ve çalmalarmza destek vermesi bizi hem çok mutlu etti hem de umutlandrd. Kadköy Hasan Paa Camisi ile Yüksekova arasnda güzel bir gönül köprüsü kurmay düünüyoruz. Yüksekova ile olan bu gönül köprüsünü sürdürmek istiyoruz. Yardmlarn devamn salamaya çalacaz. diye konutu.

Örenciler de yardmdan dolay teekkür etti.

Ana Sayfaya Git