Yönetmen Selma Köksal, sinemada yapım ve yönetim kitabı çıkardı

Batman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Televizyon Bölümü Öğretim üyelerinden, sinema Televizyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selma Köksal 'Sinemada Yapım ve Yönetim' adlı kitap çıkardı.

Haberler 15.11.2017 - 08:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Akademisyen ve Yönetmen olan Prof. Dr. Köksal, yeni çkard kitabyla okuyucularla buluuyor. çekmi olduu filmlerin yan sra Yitik Ülke Yaynlarndan çkan kitabyla da sinemaseverlere hitap eden Prof. Dr. Selma Köksal, Sinemada Yapm ve Yönetim adl bu kitabm, uzun yllardr sanatsal çalmalarmn yan sra sürdürdüüm akademik çalmalarmn bir ürünü olarak ortaya çkt.

YÖNETM KTABI çIKARILDI

Geni bir yelpazede verdiim sinema derslerimin bir çeit özeti gibi oldu. Kitab, öncelikle örencilerim için; sinema sanatn örenme ve anlama cabas içinde, kuramsal ve uygulama derslerindeki kopukluu gidermek, balantlar kurmalarna yardmc olmak amacyla bir balangç kitab gibi tasarladm ve yazdm. Umarm sinema sanatna balangç yapmak isteyen her sinema sevdalsnn da bir el kitab olur. Özellikle kurgu bölümü yazarken, çeitli üniversitelerde mesai arkadam da olan Doçent. Dr. Oktay Yalna, tüm kitabn görselleri için destek olan asistanm Nee Özdemire katklar için teekkür ederim diye konutu.

Ayrca Prof. Dr. Köksal, 7-8 Kasm 2017 tarihleri arasnda stanbul Kitap Fuarnda imza gününde okuyucularyla bulutu.

Ana Sayfaya Git