Yüksek lisans ve staj işbirliği

Dicle Elektrik ile DÜ arasında yüksek lisans ve staj işbirliği

Haberler 10.08.2021 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Elektrik ile Dicle Üniversitesi arasnda imzalanan protokol ile irket çalanlarna lisansüstü programlardan yararlanma, üniversite örencilerine ise staj imkan salanacak.

Dicle Elektik ile Diyarbakr Dicle Üniversitesi (DÜ) arasnda yaplan ibirlii protokolü ile irket çalanlarna yüksek lisans eitim imkan salanrken, üniversite örencileri ise irket bünyesinde staj yapma hakkna kavutu. Rektörlük binasnda düzenlenen protokolün imza törenine Dicle Elektrik Genel Müdürü Yaar Arvas, DÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Eksim Holding nsan Kaynaklar Direktörü Hasan Kaya, DÜ Rektör Yardmcs Prof. Dr. Ezeli Azarkan ve Dicle Elektrik Planlama ve e Alm Müdürü Ferat Kaya katld.

çalanlara lisansüstü eitim, örencilere staj imkan

Protokol ile Dicle Elektrik çalanlarnn bilgi ve becerilerinin artrlmas, çalmalarda kullanabilecekleri bilimsel yöntemleri örenmelerinin salanmas ve uluslararas standartlar yakalayarak üretimde verimlilik ve kalitenin artrlmas amaçlanyor. Dicle Elektrik çalanlar bu amaçla üniversiteye bal enstitüler bünyesindeki lisansüstü programlardan yararlanabilecei örenildi.

Üç yl boyunca geçerli olmas ön görülen protokol ile ayn zamanda artlar tayan Dicle Üniversitesi örencilerine Dicle Elektrik bünyesinde staj imkan salanaca bildirildi.

Ana Sayfaya Git