Yürekleri ısıtan olay!

Diyarbakır'da trafik ışıklarında araçların camlarını silen 11 yaşındaki Sadık'ın doğum günü kutlama hayali, 'Çocuklar üşümesin' grubu üyelerinin düzenlediği sürpriz partiyle gerçekleşti.

Haberler 22.10.2019 - 09:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda çocuklar Üümesin Platformu üyeleri, araçlar ile krmz kta durduklar srada camlarn silen bir çocukla karlat. 11 yandaki çocuun geçen hafta doum günü olduunu örenen grup üyeleri, palyaço kyafetleri giyip ya pasta alarak cadde ortasnda Sdkn doum gününü kutlad.

DOUM GÜNÜ SÜRPRZ

Sosyal medya üzerinde toplanan ve çocuklar Üümesin Platformu ad altnda çeitli yardm faaliyetlerini sürdüren bir grup genç, önceki gün araçla ilerledikleri srada, kentin en ilek bölgesi olan Ekinciler Caddesi üzerinde krmz kta durdu. Bu srada 11 yandaki Sdkn araçlarnn camlarn sildiini gören platform üyeleri, çocukla bir süre sohbet etti. Sohbet srasnda Sdkn geçen hafta doum günü olduunu örenen yardmsever gençler, hemen kollar svayarak etkinlik organize etti. Sdkn bulunduu yerden ayrlmamasn isteyen çocuklar Üümesin Platformu üyeleri, palyaço kyafetlerini giyip ya pasta alarak çocuun olduu bölgeye geri geldi.

çOCUKLAR ÜÜMESN

Araçtan inen çocuklar Üümesin Platformu üyelerinin palyaço kyafeti giyip ya pasta ile döndüünü gören Sdk, mutluluktan havalara uçtu. Cadde ortasnda konfeti eliinde önce dilek tutup ardndan pastasn kesen Sdk, hediye yamuruna tutuldu.

çocuklar Üümesin Platformu üyelerinin davran çevredeki vatandalar tarafndan takdirle karland.

Ana Sayfaya Git