Yurt ve ulaşım eylemi

ŞANLIURFA'da bulunan Harran Üniversitesi'nde öğrenim gören erkek öğrenciler, yurttan okula otobüs seferi olmaması, kaldıkları yurdun barınma şartlarının ve yemeklerin kötü olduğunu öne sürerek yol kapatıp oturma eylemi yaptı.

Haberler 28.10.2016 - 09:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Karaköprü semtinde bulunan Haliliye Yüksek Örenim Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan yaklak 300 örenci, akam saatlerinde yurt binas önünde toplanarak, sloganlar eliinde caddeye kadar yürüdü.

YURT VE ULAIM

Yurttan 25 kilometre uzaklkta bulunan Harran Üniversitesi Osmanbey kampüsüne direk otobüs seferi isteyen örenciler, barnma artlar, temizlik ve yemeklerin iyi olmadn önü sürerek, yurt yönetimini protesto etmek için yol kapatp oturma eylemi yapt. Slogan atan örenciler, bu srada yoldan geçmek isteyen belediye otobüslerine izin vermedi. hbar üzerine gelen polislerin önlem ald örenciler, yaplan görümenin ardndan sakinletirilerek yurtlarna gönderildi.

Kampüse direk otobüs bulunmad için madur olduklarn anlatan ve bunun için direk sefer isteyen örenciler, kaldklar yurdun da kötü artlara sahip olduunu ve düzeltilmesini beklediklerini kaydetti.

Ana Sayfaya Git