Yurtlara zam yok!

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne bağlı yurtlardaki öğrencilere Bakan'dan müjde geldi. Kasapoğlu, ücretlerde herhangi bir zamın yapılmayacağını bildirdi.

Haberler 07.09.2018 - 09:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gençlik ve Spor Bakan Mehmet Muharrem Kasapolu, bu sene Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüüne bal yurtlarda ücretlerde herhangi bir zam yapmayacaklarn söyledi.

Bakan Kasapolu, üniversite hayatna bu yl balayacak gençleri selamlayarak, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüümüz, ülkemizin her ehrinde tüm hazrlklarn yapt ve yeni heyecanla örencilerimizi bekliyor. Gençlerimizin huzuru, güveni, mutluluu bizim en büyük önceliimiz. çabamz ülkemizin bütün imkanlar ve kaynaklaryla onlar en iyi ekilde gelecee hazrlamak. Huzuru, güveni, mutluluu esas alan Bakanlmzn yurtlar, gençlerimizin evi, yurdu, yuvas. Bamzn tac olan gençlerimiz için her türlü fedakarla hazrz. ifadelerini kulland.

Yurt örencilerine müjde

Bu balamda Bakanla bal yurtlarda kalacak yaklak 700 bin üniversiteli gence ve ailelerine önemli bir müjdeleri olduunun altn çizen Bakan Kasapolu, unlar kaydetti:

Evet bu sene Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüümüze bal yurtlarmzda ücretlerde herhangi bir zam yapmayacaz. Oluturulmak istenen ekonomik basklara kar direncimizi ve gücümüzü ortaya koymak adna yurt ücretlerine zam yapmama karar aldk, bunu da ekonomik basklara kar anlaml bir duru olarak görüyoruz. Gençlerimize ve yurtlarmza dair destekleri ve ücret politikasndaki bu karardaki katklar nedeniyle Saygdeer Cumhurbakanmza gençliimiz ve Bakanlmz adna ükranlarm sunuyorum.

Ana Sayfaya Git