Yüz yüze eğitim yaygınlaşıyor!

AÖF'nin yüz yüze eğitim uygulaması bütün illerde ve 9 ilçe merkezinde olacak şekilde yaygınlaştırıldı.

Haberler 05.03.2017 - 11:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Açköretim, ktisat ve letme fakültelerine kaytl örencilere yönelik yüz yüze dersler 13 Martta balayp, 28 Maysta sona erecek. Uygulama tüm illerde yaygnlatrlyor.

AÖF tarafndan yaplan açklamada, yüz yüze eitim uygulamasnn bütün illerde ve 9 ilçe merkezinde olacak ekilde yaygnlatrld belirtildi. Açklamada, Derslere katlmak isteyen örenciler genel kurallarn yan sra hem Anadolu Üniversitesi hem de yüz yüze öretim gördükleri üniversitelerin tüm disiplin kurallarna uymak zorundadrlar. Ders programlar, güz dönemi için eylül aynn son haftas içinde, bahar dönemi için ise mart aynn ilk haftas içinde derslerin yaplaca binalarda, AÖF bürolarnda ve internet sayfasnda ilan edilecektir. denildi.

Dersler, resmi tatil günleri (29 Ekim, 31 Aralk, 1 Ocak, 16 Nisan, 23 Nisan, 1 Mays, 19 Mays), AÖF snavlarnn yapld günler ve Bakanlar Kurulu tarafndan kararlatrlabilecek tatil günlerinde yaplmayacak.

Merkezlere göre, hafta içi akamlar veya hafta sonlar yaplan yüz yüze dersler için ücret alnmyor.

Yüz yüze derslere katlmn zorunlu olmad örenilirken, örenci kimlii veya örenci tantm kart gösterilerek dersliklere girilebilecei bildirildi.

YÜZ YÜZE ETM

Yüz yüze derslerin baz illerde birden fazla merkezde yapldnn belirtildii açklamada, u ifadelere yer verildi: stanbulda Marmara Üniversitesi letme Fakültesi-Bahçelievler, Marmara Üniversitesi ktisat Fakültesi-Göztepe ve Marmara Üniversitesi Babüyük Kamp.-Maltepe olmak üzere 3 merkez, Ankarada Ankara Üniversitesi: Hukuk Fakültesi-Cebeci, Gazi Üniversitesi: Hukuk Fakültesi-Beevler olmak üzere 2 merkez, Eskiehirde Anadolu Üniversitesi Yunusemre Kamp. ve ESOGÜ Meelik Kamp. olmak üzere 2 merkez ve zmirde ise Dokuz Eylül Üniversitesi: ktisadi ve dari Bilimler Fakültesi-Bucada yüz yüze öretim yaplacaktr.

Yüz yüze öretime ilikin deiiklik ve gelimelerin, illerdeki AÖF bürolar, Anadolu Üniversitesinin internet sayfas ve basn araclyla duyurulaca kaydedildi.

Ana Sayfaya Git