Yüzlerini güldürdü

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Ozan Tufan, "Köy Çocukları Okusun" projesi kapsamında Diyarbakır'ın Silvan ilçesine bağlı Arı köyündeki okulda eğitim gören öğrencilere spor malzemesi gönderdi.

Haberler 26.12.2019 - 10:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan, Diyarbakrn Silvan ilçesine bal Ar köyündeki okula spor malzemesi yardmnda bulundu.

Silvan ilçesine 12 kilometre uzaklktaki 80 haneli da köyünde Ar mam Hatip Ortaokulu Müdür Yardmcs Baran Andiç, masa tenisinde katldklar il ve bölgesel turnuvalarda baarlara imza atan örencilerinin daha iyi artlarda spor yapmasna olanak salamak için araya girdi.

Andiç, temas kurduu Köy çocuklar Okusun projesinin koordinatörü Sinan Özbilgiye eksik olan spor malzemelerinin listesini gönderdi. Ksa süre sonra Özbilginin görütüü Ozan Tufan, listede yer alan malzemeleri satn alarak okula gönderdi.

Malzemelerin okula ulamas üzerine Son golün çok güzeldi ve Ozan abi teekkürler yazl dövizler tayan örenciler, cep telefonuyla görüntülü olarak görütükleri sar-lacivertli futbolcuya destei dolaysyla teekkür etti.

Görümede Ozan Tufan da katkda bulunduu için mutlu olduunu dile getirdi.

- Golden sonra çok mutlu oldum

Baz örencilerin Fenerbahçe formas taleplerini karlayacan aktaran Ozan Tufan, bir soru üzerine hafta sonu oynadklar Beikta derbisinde att gol sonras yaad duygular paylat.

Maçtaki bir pozisyonda yaptklar presin ardndan ceza sahas dndan çektii utta topun filelerle bulutuunu anlatan Ozan Tufan, Attm golden sonra çok mutlu oldum ve koup Ersun hocaya sarldm çünkü bizim gole ve puana ihtiyacmz vard. Bir de Kadköyde Beiktaa senelerdir yenilmiyorduk. Gol atmamn benim için de ayr bir anlam oldu. Bu nedenle çok sevindim ve çok mutlu oldum. ifadelerini kulland.

Milli futbolcu, projeyi takm arkadalaryla paylap, onlarn da destekte bulunmasna vesile olacan sözlerine ekledi.

- Benim için gurur verici bir ey

Örencilerden Ceren Akgözlü, Fenerbahçe taraftar olduunu belirterek, unlar kaydetti:

Beikta maç oynanrken evde ders çalyordum. Ders çalrken aklm Beikta maçndayd. Kardelerim her golde odaya gelip skoru iletiyordu. Kardelerim maç sonunda odama gelip 3-1 bittiini söylediinde çok mutlu oldum. Ozan Tufana bize spor malzemeleri gönderdii için teekkür ediyoruz. stanbulu görmeyi ve Fenerbahçenin maçn stadyumdan canl izlemeyi çok istiyorum. Onun gibi ünlü biriyle konutuum için çok mutluyum, benim için gurur verici bir ey.

Yamur Yanar ise masa tenisi oynamay çok sevdiini, katldklar turnuvalarda madalya kazandklarn aktararak, Ozan Tufan ile görüerek hayallerimden birini gerçekletirdim. Bu nedenle çok sevindim. Onunla konuunca çok heyecanlandm. ifadelerini kulland.

Fuat Bçak da Ozan Tufann yardm sayesinde okuldaki baz arkadalarnn Fenerbahçeli olmaya karar verdiini söyledi.

- Örencilerimiz adna çok mutlu olduk

Müdür yardmcs Baran Andiç, da köyündeki örencilerin olanaklarnn kstl olduunu belirterek, Köy çocuklar Okusun projesinin yöneticileriyle temasa geçip eksiklerimizi içeren listeyi ulatrdk. Sa olsun Ozan Tufan listeyi karlad. Bu, bizi çok mutlu etti. Örencilerimiz adna çok mutlu olduk. diye konutu.

Beden eitimi öretmeni Özcan Özdemir ise milli futbolcularn örencilerle temas kurmasnn önemine iaret ederek, Milli futbolcumuza çok teekkür ediyoruz. Ozan Tufann gönüllerine dokunduu örencilerimiz çok mutlu. deerlendirmesinde bulundu.

Koordinatör Sinan Özbilgi de stanbuldaki bir grup hayrseverin desteiyle iki yldr yürüttükleri projeyle Dou ve Güneydou Anadolu bölgelerinin köylerindeki okullara ve örencilere katkda bulunduklarn belirterek, Bu sürede 7 köy okulunda kütüphane oluturduk, 7 okulu boyattk. Ayrca 50 bin örenciye kyafet yardmnda bulunduk. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git