Yüzme kursu

Yenişehir Belediyesi, İlk ve Ortaöğrenimde okuyan öğrencilere yönelik "yüzme kursu" açtı. Bin öğrenci yüzme kursuna katıldı.

Haberler 08.07.2018 - 11:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Havalarn mevsim normallerinin üzerinde scak geçtii Diyarbakrda Yeniehir belediyesi, bin örenciye yönelik yüzme kursu açt. lk ve ortaöretimde örenim gören örenciler, ücretsiz olarak yüzme kursundan faydalanyor.

EKPMANLARDA ÜCRETSZ

Belediye Bakanvekili Serdar Kartaln talimatlar üzerine açlan Yüzmeyi öreniyorum, hayallerime dalyorum projesi kapsamnda, Yeniehir ilçe snrlar içerisindeki ilk ve ortaörenim okullarnda örenim gören örencilere yönelik, yüzme kursu açld. Belirlenen 1000 örencinin eitim srasnda kullanaca tüm ekipmanlar kendilerine ücretsiz verilerek eitimlerine baland.

KIZ ÖRENCLER çNDE

Kz örenciler bayan antrenörlerle pazartesi, sal günleri; erkek örenciler erkek antrenörlerle çaramba, perembe günleri günde yedi seans eitim görmektedir. Örencilerin havuza gididönüleri için ücretsiz ulam imkn da salanmaktadr.

VELLER MEMNUN

çocuklar ile birlikte yüzme havuzuna gelen veliler, spor kompleksini gezme ve uzman eitmenlerden kurs hakknda bilgi alma frsat buldular. Veliler kendilerine böyle bir hizmeti sunduu için Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Serdar Kartala teekkür ettiler.

Ana Sayfaya Git