Zabıtaya eğitim

Kayapınar Belediyesinden zabıta personeline eğitim.

Haberler 22.12.2021 - 09:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakrn Kayapnar lçe Belediyesi personelinin hizmet kalitesini artrmak için belediyenin vatanda ve esnafa dönük yüzü olan zabta personeline hizmet içi eitimi verdi.

Hizmet kalitesini artrmak amacyla personeline yönelik sürekli eitim programlar düzenleyen Kayapnar Belediyesi bu kez zabtalara yönelik meslek içi eitim semineri verdi. Türkiye Belediyeler Birlii ibirlii ile çileri Bakanl Ba Kontrolörü Recep Demir tarafndan belediye meclis salonunda verilen eitime zabta personelleri katld. Seminerde, personel, i yeri ruhsat ve zabta yönetmelii, kabahatler ve tebligat kanunu konularnda bilgilendirildi.

HALKLA BÜTÜNLEMEK

Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ünal Koç, ilçe halkna daha iyi ve kaliteli bir hizmet sunabilmek için personele yönelik eitim faaliyetlerini önemsediklerini ifade etti. Eitimlerle personelin donanmn en yüksek seviyede tutmaya gayret gösterdiklerini belirten Koç, Halkmzn huzur ve esenliini en iyi ekilde salamak için tüm personelimizi görev bilinciyle yetitiriyoruz. Bu dorultuda da zabta arkadalarmza yönelik bu eitim gerçekletirildi. Belediyemizde görevli tüm personele yönelik benzer eitimler veriliyor. Bu anlamda çalmalarmz ve eitim seminerlerimiz aralksz olarak devam edecek diye konutu.

Ana Sayfaya Git