Zenginleştirilmiş Z Kütüphane!

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Şırnak kent merkezinde bulunan Tümgeneral Ömer Keçecigil İlk ve Ortaokulu'nda estetik ve ergonomik tasarımıyla öğrencilerin okullarda bilgiyi sevme, öğrenme ve dinlenme etkinliklerine imkan veren sosyal etkinlik alanı olarak bilinen 'Zenginleştirilmiş Z Kütüphane', düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Haberler 06.10.2017 - 09:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnak Emniyet Müdürlüü Toplum Destekli Polislik tarafndan uygulanan Zenginletirilmi Z Kütüphanenin açl, törenle yapld. Törene Vali Mehmet Akta, l Jandarma Alay Komutan Kdemli Albay Selçuk Yldrm, Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, milli eitim ube müdürleri, kurum müdürleri, öretmen ve örenciler katld. Vali Mehmet Akta ve beraberindekiler kendilerini karlayan örencilerle ksa süreli sohbet ederek, okullarn ilk günlerinin nasl geçtiini sordu. Açl kurdelesini kesen Vali Akta, l Jandarma Komutan Kdemli Albay Selçuk Yldrm ve Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, kütüphanenin örencilere hayrl olmas dileinde bulundu. Kütüphanedeki kitaplar inceledikten sonra gazetecilere konuan Vali Akta, öyle dedi:

ZENGNLETRLM Z KÜTÜPHANE

Emniyet Genel Müdürlüü ve Milli Eitim Bakanlnn ibirlii ile yaplan bir projenin bir uygulamas için buradayz. Bu kapsamda rnak ilimize toplamda 8 okula emniyet müdürlüümüzün katksyla Z kütüphane yani zenginletirilmi kütüphane yapm gerçekletiriliyor. Bunlardan bir tanesinin açln yapm olduk. Bu kütüphanede yaklak 40 örencimiz ayn anda kitaplardan istifade edebilecek. Oldukça kaliteli malzemelerden hazrlanm bir kütüphane. Ve çok sayda kitap ve dokümann olduu bir kütüphane oldu. Bin civarnda kitabn olduu çok güzel bir Z kütüphane olmu. Ben bu kütüphanenin ilimize ve örencilerimize hayrl olmasn diliyorum. Emei geçenlere katk verenlere yürekten teekkür ediyorum.

Ana Sayfaya Git