Zerzevan Kalesi onlarca karede sergilendi

Diyarbakır’da Fotono21 Fotoğraf Derneği tarafından 4 mevsim karelenen Zerzavan Kalesi 'ne ait fotoğrafların yer aldığı sergi açıldı.

Haberler 01.06.2019 - 10:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mehmet Klçolu, Ali Düzdemir, Mehmet Masum Süer, Mehmet Serdar Kaya, Sedat Hatsaru, Özlem Seçkin, Veysel Ekinci Veysi Arcagök ve Yusuf Akdemirin objektifi ile çekilen Zervevan Kalesine ait fotoraflar sergiye açld. Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas (DTSO) konferans salonunda açlan sergiye DTSO Bakan Mehmet Kaya, Diyarbakr Fotono21 Fotoraf Dernei Bakan Mehmet Klçolu ve davetliler katld. Sergi açlnda açklama yapan Diyarbakr Fotono21 Fotoraf Dernei Bakan Mehmet Klçolu, derneklerinin yaklak 6 yldr Diyarbakrda fotoraf sanatn gelimesi ve sakl hazinelerin görünür klnmas için gönüllülük temelinde çalmalar yaptn söyledi.

ONLARCA KAREDE

Klçolu, Fotono21 fotoraf Dernei olarak 6 yldr ehrimiz de fotoraf sanatnn gelimesi ve Diyarbakrn sakl hazinelerinin görünür klnmas için gönüllülük temelinde çalmalar yapmaktayz. Zerzevan Kalesi de fotorafladmz çok özel bir alan. Özellikle Mithras tapnann bulunmas ile dünyann da yakndan takip ettii bir alan. 1 yl sürecek olan 4 mevsim Zerzevan Kalesi fotoraflar serimizin ilkin Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odasndna açtk. Göreve balad günden bu yana Ticaret ve Sanayi Odasnn koridorlarn sanat galerisi gibi kullanlmasn salayan ve derneimize verdii destek ile motive eden Mehmet Kayaya, kaz bakan Aytaç çokuna ve sergimizin açlna icabet eden l Kültür Müdürümüz Cemil Alpe çok teekkür ederiz. Fotono21 Fotoraf Dernei olarak 2 Zerzevan Sergisi daha açacaz dedi.

Ana Sayfaya Git