İşte örnek esnaf!

Esnaf kendini ihbar etti, Bağlar Belediyesi tarihi geçmiş gıdaları imha etti.

Haberler 14.12.2019 - 11:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar ilçesinde gda toptanclar sitesinde esnaflk yapan bir iletme, tarihi geçmi gdalar için Balar Belediyesine bavuruda bulundu. yerine gelen belediyenin zabta ekipleri, bozuk ve tarihi geçmi gdalar araçlara yükleyerek imha etti.

Balar Belediyesi tarafndan büyük bir titizlikle sürdürülen gda denetimleri sonras esnaftan örnek bir davran geldi. Gda Toptanclar Sitesinde esnaflk yapan bir iletme, ellerinde tarihi geçmi gdalar bulunduunu Balar Belediyesi zabta ekiplerine bildirerek imha edilmesi için destek istedi. Vatandan takdir toplayan davran üzerine harekete geçen zabta ekipleri, talepte bulunan i yerine giderek bozuk ve tarihi geçmi gdalarla ilgili tespit yapt. Daha sonra belediye araçlarna yüklenen tarihi geçmi gdalar imha etmek üzere çöp sahasna götüren zabta ekipleri, insan sal için risk oluturan gdalar imha etti.

Gda denetimleri titizlikle sürdürülüyor

Gda salnn gündemde olduu bugünlerde esnafn örnek tutumu takdir toplarken, Balar Belediyesinin halk saln korumak için sürdürdüü denetimler vatandalarn desteini alyor.

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, gda salna büyük önem verdiklerini ve bu konuda titiz çalmalar yaptklarna dikkat çekerek duyarl tutumlar sergileyen esnaf ve vatandalara teekkür etti. Beyolu, Vatandalarmzn ve esnaflarmzn duyarl davranlarnn salam olduu destekle denetimlerimizi sk bir ekilde sürdüreceiz dedi.

Ana Sayfaya Git