Emeklinin yüzünü güldürecek! Promosyondan sonra...

Bankalar emekliler için kesenin ağzını açtı. Promosyon 900 liraya kadar çıkarken; emeklilere özel hizmetler de arttı. Faturalarda, alışverişlerde, tatilde indirim, çok sayıda ücretsiz hizmet imkanı devreye girdi.

Haberler 19.05.2017 - 08:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yaklak 11.5 milyon emekli için bankalar arasndaki yar kzt. Artan rekabet, 3 yllk dönem için maaa göre 300, 375 ve 450 lira olarak belirlenen promosyonu yükseltti. Promosyon tutar 900 liraya kadar çkt. Ayrca emeklilere özel hizmetler de çoald. Faturalarda, alverilerde, tatilde indirim gibi imkanlar sunulurken; ücretsiz ilemler de artt. te baz bankalarn uygulamalar:

AKBANK: 450 liraya varan nakit promosyonun yan sra banka ATMlerinden ayda 2 kez ücretsiz para çekme, öncelikli hizmet, sfr hesap iletim ücreti, ücretsiz havale ve EFT, bireysel kredilerde indirimli faiz oranlar gibi imkanlar sunuyor.

FBABANKA: Maaa göre 330, 415, 500 lira promosyon ödemesi yapyor. Maa tüm ATMlerden ücretsiz/komisyonsuz çekme, hesap iletim ücreti ödenmemesi, özel faiz oranlar gibi frsatlar salyor.

ÜCRETSZ HAVALE-EFT

BANKASI: 450 liraya varan promosyon ödüyor. 31 Aralka kadar kredi kart ve ek kartlardan yllk ücret alnmamas, özel faiz, hesap iletim ücreti alnmamas, ücretsiz havale ve ayda 3 ücretsiz EFT gibi imkanlar sunuyor.

VAKIFBANK: 450 liraya varan promosyon veriyor. Maalar VakfBank ATMlerinden ücretsiz çekme, maa hesabna bal HGS etiketinin ücretsiz alnmas, kredi kart aidat alnmamas, özel kredi faiz oranlar gibi frsatlar salyor.

YAPI KRED: 450 liraya varan promosyon ödüyor. Ücretsiz havale, özel faiz oranyla ihtiyaç kredisi, ATMden 3 bin lira günlük para çekme limiti, ücretsiz düzenli ödeme imkanlar sunuyor.

ÖDEMEY KYE KATLADI

ING: Maan tayanlara 450 liraya varan promosyon ödüyor. Vadesiz mevduat hesabndan 1 otomatik ödeme talimat verip, 10 bin lira ve üstü tutarda 36 ay ve üzeri vadelerde ihtiyaç kredisi kullananlarn ise promosyonunu ikiye katlyor. Bu kapsamda 1 aylk maa bin lirann altnda olanlara 600, bin-2 bin lira arasnda olanlara 750, 2 bin lira ve üzerinde olanlara 900 lira ödüyor. Kredide özel faiz oranlar, ücretsiz ilemler gibi imkanlar da sunuyor.

50 LRA EKLYOR

GARANT: 450 liraya varan promosyon ödüyor. Kredi kartndan 2 otomatik talimat verenlere ek 50 lira bonus hediye ediyor. Paramatiklerden bakiyenin tamamn tek tula ve kuruu kuruuna çekme, maa çekerken nakit çekim limit am ücreti ödenmemesi, maa hesab için hesap iletim ücreti alnmamas, özel faiz oranlaryla gelir belgesiz kredi gibi frsatlar da salyor.

TEB: Maaa göre 300, 375, 450 lira promosyon ödemesi yapyor. Kredi kartndan 2 otomatik fatura ödeme talimat karl promosyona ilave 50 lira bonus veriyor. Hesap iletim ve kredi kart ücret muafiyeti, çar merkezi ve internetten yaplan ilemlerde ücret muafiyeti, özel faizli ve 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi, birikimlere yüksek faiz, ATMlerde 3 bin lira para çekme limiti gibi imkanlar sunuyor.

SU FATURASINDA YÜZDE 10 NDRM

DENZBANK: Maaaa göre 450 liraya varan promosyon öderken, emeklilerin maan ubelerine tamalarn salayan müterilere her emekli için 100 TL nakit veriyor. Tat ve konut kredilerinde özel faiz uygularken; Deniz Bonustan otomatik ödeme talimat verenlere 3 ay boyunca su faturasnda yüzde 10 indirim yapyor. Firmalarla yapt ibirlikleriyle indirimli tatil ve alveri imkanlar da sunuyor.

Ana Sayfaya Git