150 bin firma yararlanacak! 3 ay boyunca

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, faaliyeti İçişleri Bakanlığı genelgesi ile geçici süreyle durdurulan işletmelere yönelik faturalar konusunda son noktayı koydu.

Haberler 27.04.2020 - 00:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Fatih Dönmez, faaliyeti çileri Bakanl genelgesi ile geçici süreyle durdurulan iletmelere yönelik faturalar konusunda son noktay koydu. Dönmez, bu iletmelere 3 ay boyunca sayaç okumas yaplmayacan açklad. 149 bin 382 iletmeye Nisan, Mays, Haziran aylarnda elektrik ve doalgaz faturas gönderilmeyecek.

LEMLER DURACAk

Karantinaya alnan ve idari kararlarla sayaç okumalarnn durdurulduu yerleim yerleri için devreye giren kyasen fatura düzenlemesine de deinen Bakan Dönmez, u bilgileri verdi: u anda özellikle büyük kentlerimizde bu tür karantina bölgeleri pek yok. Faturalarn büyük bir ksm gerçek tüketim deerlerinden oluuyor. Eer herhangi bir ekilde vatandamzn üphesi varsa, sayacn üzerindeki tüketim deerini okumak ve kendisine gönderilen faturayla mukayese etmek suretiyle itirazn yapabilir. Biz de gereini yaparz.

Ana Sayfaya Git