180. Yaşına girdi

Posta ve Telgraf Teşkilatının (PTT) 180. kuruluş yıl dönümü Diyarbakır’da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. PTT’nin kuruluş yıl dönümüyle aynı rakamları taşıyan 180 gişe numarasını alan bir vatandaşa PTT Başmüdürü Mevlüt Demirkıran tarafından milli mücadelenin 100. yılı anısına basılan anma pulu serisi olan bir albüm hediye edildi.

Haberler 24.10.2020 - 00:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda PTTnin 180. kurulu yl dolaysyla 180inci müteriye hediyeler verildi.

PTT Diyarbakr Bamüdürlüünce, kurulu yl dönümü dolaysyla Diyarbakrn merkez Kayapnar ubesinde gie ilemi yaptran 180inci müteriye hediyeler verildi.

PTT Bamüdürü Mevlüt Demirkran, yapt açklamada, iki asra yakn tarihini tecrübesiyle birletiren, geçmi ve gelecek arasnda uzanan bir köprü kurduklarn söyledi. Yenilikçi bak açsyla, teknolojik yatrmlar, kaliteli ve güvenli hizmet anlayyla da ürün ve hizmet çeitliliini her geçen gün artrmay sürdürdüklerini anlatan Demirkran, Türkiyenin en köklü kurumlar arasnda yer alarak posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankaclk ve sigortaclk gibi sektörlerde ülkeye hizmet etmeyi sürdürdüklerini aktard.

POSTA HZMETLER

Demirkran, posta sektörünün yan sra bilgiyi annda paylaabilen ve küreselleen bir dünya pazarnda söz sahibi olmak için iddial olduu sektörlere odaklanan bir kurum olmay hedeflediklerini bildirdi.

Tüketicinin daima yannda olan, gücünü tüketiciden alan bir yaklamla, 43 bini akn çalan ve 5 bini akn hizmet noktas sayesinde gidilmeyen yere gitmek ve olunmayan yerde olmak ilkesini Türkiyenin her köesinde hayata geçirdiklerini ifade eden Demirkran, Hizmetlerimizi teknolojik altyapmzla güçlendirirken ayn zamanda yurt içi pazarda rekabetin getirdii avantajmz sürdürüyor dier yandan da uluslararas faaliyetlerle kurumumuzu bir adm öteye tayoruz. dedi.

ARTIK DÜNYA MARKASI

Bir dünya markas olma yönünde çalmalarmz hzlandrarak, sektörel anlamda yeniliklerin öncüsü olan inovasyon, AR-GE ve dijitallemeyi ön planda tutarak 180 yl önce atlan tohumlarn meyvelerini alyoruz. diyen Demirkran, teknolojik yatrmlaryla Türkiyenin yarnna deer katacak önemli bir aktör olarak ülkenin dünya ile entegrasyonunu salamaya devam ettiklerini aktard.

Demirkran, ülke ve dünyada posta tekilatlarnn öneminin anlald pandemi döneminde, tpk dün olduu gibi bugün de milletin en büyük destekçisi PTT ailesi olarak ülke için mesai mefhumu gözetmeksizin canla bala çaltklarn belirtti.

Bu süreçte büyük bir vefa örnei sergileyen PTT emekçilerinin, maske datmndan sosyal yardmlara, maa ödemelerinden lojistik hizmetlere kadar birçok konuda vatandan yannda olduunu bildiren Demirkran, uzun yllara dayanan tecrübe ve birikimini dünya posta sektörüne yön veren bir anlayla birletirerek görevlerini baaryla yürüttüklerini ifade etti.

Ana Sayfaya Git