1833 personeli istihdam edecek

Orman Genel Müdürlüğü 1833 personel istihdam edecek

Haberler 30.03.2022 - 00:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tarm ve Orman Bakanlna bal Orman Genel Müdürlüüne (OGM) sözlemeli olarak orman mühendisi, orman endüstri mühendisi ve orman muhafaza memuru pozisyonlarnda toplam 1833 personel alm yaplacak.

Kurumun Resmi Gazetede yaymlanan ilanlarna göre, OGM, tara tekilatnda görev yapmak üzere, belirlenen iller için sözlemeli personel pozisyonunda 283 orman mühendisi istihdam edecek.

OGM ayrca tara tekilat için sözlemeli personel pozisyonunda 50 orman endüstri mühendisi ve 1500 orman muhafaza memuru alm da gerçekletirecek.

Adaylar tercihlerini, her ilan için belirlenen iller baznda yapacak.

ORMAN MÜDÜRLÜKLER

Orman mühendisi ve orman muhafaza memuru alm sözlü ve uygulamal snavla yaplrken baar sralamasnda bu snavlarn yan sra ilgili KPSS puan, orman endüstri mühendisi alm için ise yazl veya sözlü snav yaplmakszn KPSS (B) grubu puan sralamas esas alnacak.

Adaylar 4-10 Nisan döneminde e-Devlet üzerinden Orman Genel Müdürlüü-Kariyer Kaps Kamu e Alm ile Kariyer Kaps https://isealimkariyerkapisi. cbiko.gov.tr adresi üzerinden e-Devlet ifreleriyle bavuru yapabilecek.

Snavlarn tarihi, yeri ve saati dahil, tüm tebligat ve duyurular OGMnin internet adresi (www.ogm.gov.tr) üzerinden gerçekletirilecek. Bilgiler ve sonuçlar, Kariyer Kaps Platformu üzerinden de görüntülenebilecek.

Ana Sayfaya Git