2 ay erteleniyor

Milyonlarca emekli evlerinde. Emeklilere güzel haber geldi. Ödemelerin erteleme de var. Türkiye Finans, salgının müşterilerine olan etkilerini azaltmak amacıyla 65 yaş ve üzeri maaş müşterilerinin emekli maaşı ve ikramiye ödemeleriyle ilgili yeni paketi hayata geçirdi.

Haberler 01.05.2020 - 23:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Katlm Bankas Türkiye Finans, ülkemizi ve tüm dünyay etkisi altna alan koronavirüs salgn ile mücadele kapsamnda ekonomik ve toplumsal fayda odakl çalmalarna devam ediyor. Müterilerinin ve salk çalanlarnn hayatlarn kolaylatran ekonomi destek paketleri hayata geçiren Türkiye Finans, koronavirüs tedbirleri dorultusunda ülkemizde sokaa çkma yasa uygulanan 65 ya ve üzeri maa müterilerinin emekli maa ve ikramiye ödemelerinin evlerinde yaplabilmesini mümkün hale getiriyor.

2 AY ERTELENEBLYOR

Emekli maan Türkiye Finanstan alan 65 ya ve üzeri müterilerin ödemeleri, yapacaklar bavuru neticesinde evlerine kadar götürülüp nakit olarak teslim edilebiliyor. Adreste maa teslimi için müterilerin bölgesinde bulunan valilik veya kaymakamln oluturduu Vefa Sosyal Destek Grubuna ulamalar yeterli oluyor. Acil salk destek hizmeti ve market alverii konusunda da avantajlar sunan paket kapsamnda, konut, tat ve ihtiyaç finansmanlarna ait mevcut ödeme planlar da ek bir kr pay olmadan 2 ay ertelenebiliyor.

Konu ile ilgili açklama yapan Türkiye Finans Genel Müdür Vekili Murat Akam, Türkiye Finans olarak salgnla mücadelede en bandan bu yana önlemlerimizi geni tuttuk. çalanlarmz ve müterilerimiz için aldmz tedbirleri onlarn sal dorultusunda sk tutmaya devam ediyoruz. Müterilerimizin bu dönemde ekonomik zorluklar yaayabileceini ön görerek hzl bir ekilde ekonomi destek paketini devreye aldk. Ayn zamanda zor koullar altnda mücadele veren salk çalanlarmz için özel uygulamalar hayata geçirdik. imdi de salgn nedeniyle evden çkma yasa uygulanan 65 ya ve üzeri müterilerimize Biz de sizin bir evladnz saylrz diyerek onlarn hayatn kolaylatrmak için farkl çözümler üretiyoruz. Bu süreçte büyüklerimizin yannda olarak salklarn önemsiyor ve evlerinden çkamadklar bu dönemde, kimseye muhtaç olmadan ilerini kolayca halledebilmeleri için onlara yardmc olmaya çalyoruz. Bugünlere gelmemizde emei olan büyüklerimize olan gönül borcumuzu, onlarn her zaman yannda olduumuzu hissettirerek ve hayata katlmalarn kolaylatracak uygulamalar hayata geçirerek biz nebze olsun ödeyebiliriz dedi.

65 YA VE ÜZER DESTEK PAKET KAPSAMINDA NELER VAR?

65 ya ve üzerindeki emekli maa müterileri için: Emekli maalarnn ve ikramiyelerinin talep etmeleri halinde ikametgh adreslerine götürülerek elden ödenmesi (Müteriler, adreste maa teslimi uygulamasndan, bölgelerinde bulunan valilik veya kaymakamln oluturduu Vefa Sosyal Destek Grubuna bavurmalar halinde yararlanabilecek.)

Promosyon süresi dolan ve yenilemesi gelen emekli maa müterilerinin yeni promosyonlarnn hesaplarna yatrlarak ödenmesi

Medline Acil Durum Salk Hizmeti kapsamnda Türkiyenin her yerinden ücretsiz Medline ambulans hizmeti verilmesi (Acil durumlarda hizmetten yararlanmak isteyen müteriler SMS ile gelen kullanm kodunu Medlinen 444 12 12 numaral çar merkezini arayarak kullanabilecek.)

65 ya üstü müterilerin ihtiyaçlarn kolaylkla karlayabilmeleri için RemoAssist üzerinden verecekleri, günde iki market sipariinin 31 Mays 2020 tarihine kadar ücretsiz olarak adreslerine teslim edilmesi (Hlihazrda kredi kart olan müteriler SMS ile gelen kullanm kodu ile RemoAsisstin 0850 480 60 01 numaral çar merkezini arayarak kampanyadan yararlanabilecek.)

65 ya ve üzeri müterilerin ubelerden aranarak, ihtiyaçlarnn Vefa Sosyal Destek Grubu vesilesiyle karlanmas,

Bayramda yalnz olmadklarn hatrlatmak üzere Türk kahvesi, lokum, kolonya ve fincandan oluan özel olarak hazrlanm Vefa Paketinin Ramazan Bayramndan önce evlerine teslim edilmesi.

Tüm 65 ya ve üzeri müteriler için:

Konut, tat ve ihtiyaç finansmanlarna ait mevcut ödeme planlarnn talep etmeleri halinde ek bir kr pay alnmadan 2 ay ertelenmesi

Mevcut kredi kart müterilerinden 31 Aralk 2021 tarihine kadar kart ücreti alnmamas ve ilk kez kredi kart alacak 65 ya ve üzeri müterilerden kart ücreti alnmamas

Mevduat müterilerinin tasarruf hesaplarna yüksek kr payndan yararlanma imkn sunulmas. TL cinsinden mevduat hesaplar için yüzde 90/ yüzde 10 havuzundan, döviz mevduat hesab olan müterilere ise yüzde 75/ yüzde 25 havuzundan kr pay verilmesi

Ana Sayfaya Git