200 kişi işe alınacak

Siirt'te 2 ay önce faaliyete giren tekstil atölyesinde çalıştırılmak üzere 200 işçi alacak.

Haberler 14.09.2019 - 10:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirt-Kurtalan kara yolu Küçük Sanayi Sitesi Kavanda faaliyete giren tekstil atölyesini ziyaret eden Ticaret ve Sanayi Odas Bakan Yardmcs Abdulkadir Demirhan, kalifiye eleman sknts çeken firmann bu eksikliklerini tamamlayacaklarn aktard.

Siirtin tekstilde bölgenin merkezi olmas için büyük firmalarla temas halinde olduklarn dile getiren Demirhan, önümüzdeki aylarda çok sayda yatrmcy Siirtte arlayacaklarn bildirdi.

Demirhan, öyle konutu:

Siirt tekstilde iyi bir pazara sahiptir. Ucuz i gücü ve bilhassa 6. bölge tevik kapsamnda yer alan Siirte gelecek olan firmalara her türlü kolaylklar salanyor. limizde yeni açlan ve 70 kiiyi istihdam salayan Siirt Tekstil atölyesini ziyaret ederek skntlarn dinledik. Firmann kalifiye eleman sknts var, ilgili kurumlarla yapacamz istiareler sorucu bu sorunu çözeceiz. Atölye, 200 kiiyi alacak.

Siirt tekstil firmas sahibi Veysel Gökta ise memleketi Siirtte yatrm yapmaktan duyduu mutluluu ifade ederek, atölyede 70 kii olan istihdam saysn kademeli olarak 300e çkarmay hedeflediini söyledi.

Ana Sayfaya Git