2018, Çermik için yatırım yılı olacak

Diyarbakır’ın Çermik İlçe Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, göreve geldikleri son bir yıl içerisinde yaptıkları çalışmaları anlatarak, “Bir yıl içerisinde yaptığımız çalışmalar 30 yılda Çermik tarihinde yapılmayan çalışmalardır. 2018 Çermik için yatırım yılı olacak” dedi.

Haberler 04.10.2017 - 09:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çermik lçe Belediye Bakan ehmus Karamehmetolu, göreve geldii son bir yl içerisinde belediye olarak yaptklar çalmalar hakknda bilgi verdi. Göreve geldiinde yaptklar ilk iin ilçeye yakn olan ve 30 yldr vatandalar rahatsz eden çöp alann kaldrmak olduunu ifade eden Karamehmetolu, Eski çöp alannn yerine de 33 dönümlük bir mesire alan için çalmalarmz oldu. Sene sonunda halkmzn hizmetine açlacak. 15 Temmuz ehidimiz Ömer Halis Demir Park ile ilgili olarak da çalmalar son aamaya geldi. Kaplcalarmzn projeleri ile ilgili olarak bakanlktan para bekliyoruz. 11nci ayda da o projelerin çalmasna çevre düzenlemesi ile beraber balanacak. çermik-Ergani yolunun ihalesi yapld. 25 köyümüzün parke çalmas devam ediyor. Bir ksm bitti.

çERMK çN YATIRIM YILI

El atmadmz, çalmadmz yer yok. Belediye hizmet binamzn projesi bitti. Bir yl içerisinde yaptmz çalmalar son 30 ylda çermik tarihinde yaplmayan çalmalardr. lçeyi 50 yatakl bir hastaneye kavuturmak için çalmalarmz var. lçe tekilatmzla Ankaraya gittiimizde konu ile ilgili olarak Salk Bakanlna gittik. Hastane ile ilgili çalmalarmz yaknda balayacak. Bütün kurumlarla istiareli bir ekilde çalyoruz. Kepçe lazm olunca kepçe, boru lazm olunca boru veriyoruz. birlii içerisinde çalyoruz. çermikin içme suyu sorunu ile ilgili olarak da 6 Eylülde ihale yapld. 2019 seçimlerinden önce yüzde 90 bitmi olacak. çermik halknn en büyük isteklerinden biri de doalgazdr. Enerji Bakanlmza dilekçe yazdk. 2018 yatrm programna Silvan ile çermiki dahil ettiler. Cumhurbakanmz da Diyarbakrdaki mitinginde de müjdeyi vermiti diye konutu.

PLANLANAN PROJELER

Bakan Karamehmetolu, 2018in çermik için yatrm yl olacan dile getirerek, unlar kaydetti:

Allah çermike öyle bir nimet vermi ki dünyada ikinci Türkiyede birinci. O nimet kaplcalarmz. Kaplcalarmzn yüzde 51 minerali var. Kükürt oran yüksek ve ifal. Biz AK Parti olarak milletimizin hizmetkaryz. Bu koltuklar hizmet için var. Milletine hizmet için var. Biz de bu anlayla çermik halkna AK Parti belediyeciliini ekibimizle beraber yanstmaya çalyoruz. 2018 çermik için yatrm yl olacak. Bütün projelerimizi bitireceiz. Özellikler çermikli i adamlarmzn gelip buraya yatrm yapmasn istiyoruz. Belediye olarak onlara her türlü destei vereceiz.

Ana Sayfaya Git