30 kişiye iş imkanı

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde KOSGEB’den aldığı destekle tekstil ve konfeksiyon atölyesi açan Figen Sert, bin metrekarelik alanda 30 kişiye istihdam sağladı.

Haberler 12.12.2020 - 10:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

KOSGEB kurslarda baarl olanlara kendi iini kurma ve gelitirme konusunda destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda KOSGEBden destek alan Figen Sert isimli giriimci bin metrekarelik alanda tekstil ve konfeksiyon atölyesi açarak 30 kiiye istihdam salad. Atölyelerinde tam donanml bir ekilde çaltklarn belirten Sert, bu ii yapan kadnlara da ayn zamanda istihdam saladklarn söyledi.

MKANI OLUTURULDU

Sert, 30 kiiyi atölyelerinde çaltrarak hem ülke hem de kendi ev ekonomisine katk saladklarn ifade ederek, Malum bu pandemi döneminde esnaflarmzn durumu ortada fakat bizler hiçbir fedakarlktan kaçnmadan ve hiçbir içiyi iten çkarmadan çalmalarmza aralksz devam ediyoruz. Genellikle fason ileri yapmaktayz fakat önümüzdeki günlerde nasip olursa kendi ürünümüzü de imal edip piyasaya sürmeyi hedefliyoruz. nallah çalan saymz 100e çkartmay düünüyoruz. çok parada gözüm yok. Burada aile ortamnda çalyoruz. çalan kadnlara istihdam saladm için çok seviniyorum. Bu beni kazandmz paradan daha çok mutlu ediyor dedi.

Ana Sayfaya Git