300 Koyun Desteği Nisanda Başlıyor

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba "(300 koyun projesi) Proje kapsamında koyunların dağıtımına nisan ayında başlamayı planlıyoruz. Ayrıca 1 milyon düve temin projesini de hayata geçireceğiz"

Haberler 11.03.2018 - 11:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gda, Tarm ve Hayvanclk Bakan Ahmet Eref Fakbaba, 300 koyun projesine ilikin, Proje kapsamnda koyunlarn datmna nisan aynda balamay planlyoruz. Ayrca 1 milyon düve temin projesini de hayata geçireceiz. dedi.

Adyamanda bulunan Fakbaba, AK Parti Adyaman milletvekilleri brahim Halil Frat, Salih Frat ve beraberindekilerle, Vali Nurullah Naci Kalkancy ziyaret etti.

Ziyaret öncesi Valilik eref Defterini imzalayan Fakbaba, burada yapt açklamada, Adyamanda olmaktan mutlu olduunu söyledi. Adyamann, bar ve kardelik ehri olduunu ifade eden Bakan Fakbaba, Adyaman, bölgenin örnek ehirlerinden biridir. Adyamanllara olan sevgimi herkes çok iyi bilir. Problem yaratan deil, problemleri çözen hükümetin bakanl olarak karnzdaym. Adyamanllar ile el ele vererek problemleri çözeceimize inanyorum. çok ükür ki Adyamanda büyük problem yok. Ben Adyamanllarla gurur duyuyorum. Elimden gelen her türlü destei vereceim. diye konutu.

KALKINMA DESTEKLER

Vali Kalkanc ise Fakbabann ziyaretinden duyduu memnuniyeti dile getirdi.

Bakan Fakbaba ve beraberindekiler, daha sonra Adyaman esnafn ziyaret ederek, onlarn sorunlarn dinledi. Bu kapsamda bir çay ocana oturup esnafla birlikte çay içen Fakbaba, burada gazetecilerin sorularn yantlad. Kalknma Destekleme Projelerini en yakn zamanda açklayacaklarn kaydeden Fakbaba, Bütün projeleri toplayacaz ve toplanan projeleri deerlendireceiz. Krsal kalknma projeleri kapsamnda geçen yldan beri çok güzel projeler yaplyor. nallah bu yl da ona start vereceiz. ifadelerini kulland.

300 koyun projesine ilikin bilgeler veren Fakbaba, Proje kapsamnda koyunlarn datmna nisan aynda balamay planlyoruz. Ayrca 1 milyon düve temin projesini de hayata geçireceiz. dedi.

Bir gazetecinin, çi köfte Adyamann m yoksa anlurfann m? sorusu üzerine Fakbaba, unlar söyledi:

çok zor bir soru. çi köfte, yaplan eve baldr, yapan kiiye baldr. Benim eim çi köfteyi çok iyi yapar. O zaman derim ki çi köfte anlurfanndr. Adyaman, çi köfteyi marka haline getirdii için kutluyorum. Adyamanda çi köfte çok iyi yaplyor. çi köfteyi kim iyi yapyorsa, onundur.

Fakbaba, daha sonra Adyaman Belediye Bakan Hüsrev Kutluyu ziyaret etti.

Bakan Fakbabaya, Adyamana yaplan hizmetlerle ilgili bilgi Kutlu, ziyaret ansna bir tablo hediye etti.

Ana Sayfaya Git