Şeker fabrikaları gözbebeğimizdir!

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Muş Şeker Fabrikasının özelleştirilmesini istemeyen bir vatandaş olduğunu belirterek, "Fabrikayı alacak olan firma ya da şahıs, 5 yıllık bir deneme sürecinden geçecek. Bu süreçte hiç kimse mağdur edilmeyecek, çiftçiler ve vatandaşın mağdur edilmesi durumunda fabrika yeniden Şeker A.Ş.'nin bünyesine geçecektir" dedi.

Haberler 05.03.2018 - 10:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mu eker Fabrikasnn özelletirilmesi hakknda basn toplants düzenleyen AK Parti Mu Milletvekili Mehmet Emin imek, fabrikalarn 2000 ylnda özelletirilme kapsamna alndn söyledi. Özelletirme kapsamnda hiç kimsenin madur edilmeyeceini ifade eden imek, Son dönemlerde Muumuzu da çok megul eden eker fabrikamzn özellemesi ile ilgili gelimeler var. 2000 ylnda özelletirme kapsamna alnan fabrikalarn 14 tanesi de bu yakn tarihte ilana çkt ve özelletirilmesine gidildi. Bu fabrikalardan bir tanesi de bizim Mu eker Fabrikasdr. Mu eker Fabrikas bizim gözbebeimiz, Muumuzun tek sanayi kuruluu denilebilir. Özellikle kampanya sezonunda Muta bir hareketlilik oluyor. çiftçilerimiz ürettikleri ürünü getirip teslim ettii dönemde hareketlilik yaanyor. Fabrikadaki geçici ve mevsimlik içi says artyor ve bir canllk getirtiyor. Fabrikann özelletirilmesini istemeyen bir vatanda olarak söylüyorum, özellikle biz bunu hükümet büyüklerimize aktardk dedi.

Muun her çakl ta bizler için kymetlidir

Muun her çakl tann kendileri için çok kymetli olduuna dikkat çeken imek, Vatandamzn memnuniyeti bizler için birinci derecedir, biz bunlara dikkat ediyoruz. nallah bu iin süresinde bizim çiftçimiz, üreticimiz, vatandamz, fabrika çalanlar memnun olacaklardr. Biz bu konuyu takip edeceiz. Bu konudaki skntlar halen dile getiriyoruz. Vatandan bu konudaki taleplerini, duygularn gerçekten her aamasnda gördüümüz her hükümet büyüüne söylüyoruz, srar da ediyoruz. Takdir edin ki bu bir hükümet programdr. Umut ediyoruz ki; sonunda güzel bir eyler olacaktr ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git