4 bin infaz memuru!

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere en az iki yıl süreyle uzman erbaş statüsünde çalıştıktan sonra kendi isteğiyle sözleşmelerini feshedenler arasından 4 bin infaz ve koruma memuru alınacak

Haberler 11.12.2016 - 11:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adalet Bakanl Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüü bünyesinde istihdam edilmek üzere, en az iki yl süreyle uzman erba statüsünde çaltktan sonra kendi isteiyle sözlemelerini feshedenler arasndan, 4 bin infaz ve koruma memuru alnacak.

Adalet Bakan Bekir Bozdan açklad 4 bin infaz koruma memuru almna ilikin ilan, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüünün internet sitesinde yaymland.

Buna göre, en az iki yl süreyle uzman erba statüsünde çaltktan sonra 20 Ekim 2016ya kadar kendi istekleriyle sözlemelerini feshedenler arasndan, 4 bin infaz ve koruma memuru alnacak.

Sözlemeli infaz ve koruma memuru pozisyonlar için 12 Aralk Pazartesi günü balayacak bavurular 23 Aralk Cuma günü mesai bitiminde sona erecek.

SÖZLÜ SINAV 16 OCAKTA

Sözlemeli infaz ve koruma memuru sözlü snav 16 Ocak 2017 ve devam eden günlerde yaplacak. Alnacak personel saysna göre sözlü snavn tarihleri, snav yapacak ilgili komisyonca belirlenerek ilan edilecek.

Söz konusu personel almna bavurmak isteyenler, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüünün internet sitesi olan www.cte.adalet.gov.tr adresinden detayl bilgiye ulaabilecek.

Ana Sayfaya Git