4 ilçede asfaltlama!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarını hızlandırdı

Haberler 19.09.2020 - 00:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, merkez 4 ilçe dnda dier ilçelerin mahalle ile mahalle grup yollarnda, bakm, onarm, banket güçlendirme, yeni yol açma, asfalt yama ve sathi kaplama asfalt serme çalmalarn hzlandrd.

Kent merkezinde bozulan ve ihtiyaç duyulan caddelerde asfaltlama çalmalarn sürdüren Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, ilçelerin mahalle ile mahalle grup yollarnda, bakm, onarm, asfalt yama, yeni yol açma ve sathi kaplama asfalt serme çalmalarna hz verdi. Yap Yol Bakm ve Altyap Koordinasyon Daire Bakanl, Lice, çnar, Bismil, Kulp, çermik, Dicle ve Ergani ilçelerinin mahalle ve mahalle grup yollarnda çalmalarna devam ediyor. Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, Lice Üçdamlar - Güldiken, Sur ilçesi Ambar - Devran, Bismil Seki - Kumrulu, Ergani Karaburçak - Han Mahalle grup yollarnda bakm-onarm çalmas yürüttü. Yeniehir Tank, Ergani ncehdr Mahallesine bal Sakzburnu ve Balar ilçesi Yukar Akdibek Mahalle yollarnda asfalt bakm-onarm çalmas gerçekletirildi.

KIRSALDAK YOL YAPIMI

Krsal mahallelerde ikamet eden vatandalarn ulam olanaklarn kaliteli hale getirmek amacyla yürütülen yeni yol açma çalmalarnda Yap Yol Bakm ve Altyap Koordinasyon Daire Bakanl, Kulp Kayack Mahallesi Karabucakta yeni yol açma çalmalarna devam ediyor. çermik Aynal Mahallesi stabilize yol çalmasn tamamlayan Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, Balar ilçesi Yukar Akdibek Mahallesi yolunda banket güçlendirme çalmas yürüttü.

Yeni yol açma ve bakm, onarm çalmalar dnda Büyükehir Belediyesi bozulan mahalle ve mahalle grup yollarnda yama çalmalarn da sürdürüyor. Asfaltlama ekipleri, Kulp ilçesi Narlca - slamköy - Akdoruk - Dolun - Kaynak, Dicle ilçesi Bozoba ve çnar Yaprakba mahallelerinin yollarnda asfalt yama ilemlerini gerçekletirdi.

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, 2020 asfaltlama sezonunda uygun hava koullar durumunda krsal mahallelerde yeni yol açma, banket güçlendirme ve asfalt yol bakm, onarm çalmalarna devam edecei örenildi.

Ana Sayfaya Git