40 yıllık soruna çözüm getirdi!

Ak Partili Bağlar Belediyesi, geçmiş yıllarda sel baskınları ve su taşkınlarının yaşandığı Karacadağ Mahallesi’ne bağlı Tezharap Mezrası’nın sorununu 250 beton boru çalışması yapıp ilk kez bu hizmeti kazandırarak çözüme kavuşturdu.

Haberler 16.12.2020 - 04:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, k mevsiminde sel basknlar, su taknlar ve çeitli doa olaylarnda maduriyet yaayan krsal yerleim yerlerinde bu sorunu çözmeye yönelik admlar atmaya devam ediyor.

Alatosun yeni adyla Karacada Mahallesine bal Tezharap ve Kelo Mezralar ile Gömmeta ve Krkkoyu Mahallelerinde gerçekletirilen beton boru çalmalaryla k mevsimine girilirken vatandalarn rahat nefes almalar saland.

Kurulduu tarihten beri beton boru çalmas yaplmayan Tezharap Mezrasnda 250 beton boru çalmas gerçekletirilerek geçmi yllarda meydana gelen olumsuzluklara kar tedbir alnd.

Fen leri Müdürlüü ekiplerinin çalmasyla Kelo Mezrasna 45,Krkkoyun Mahallesi mezralarna 50 ve Gömmeta Mahallesine de 80 olmak üzere bir hafta içerisinde krsal yerleim yerlerine toplam 400den fazla beton boru hizmeti kazandrld.

Muhtar Karacada :lk Kez Bu Hizmete ahit Olduk

Yllardr doa olaylar nedeniyle hayvanlar telef olan ve tarm arazileri zarar gören Tezharap Mezras sakinleri yaplan hizmetten bir hayli memnun. Karacada Mahalle Muhtar Adem Karacada, yaz döneminde yol sorunu çözülen mezraya imdi de bu güzel hizmetin kazandrldn ifade ederek, bundan çok memnun olduklarn söyledi. Karacada,Göreve geldikten sonra defalarca mahallemizi ve mezralarmz ziyaret ederek sorunlar bizzat tespit ederek ksa sürede çözülmesini salayan Balar Belediye Bakanmz Hüseyin Beyolunun yaklamlarndan çok memnunuz. Vatandalarmz da uzun yllardr yaadklar çilenin sona ermesinden dolay imdi daha huzurlu. dedi.

HZMET YAPMAKTAN BÜYÜK BR HAZ DUYUYORUZ

Önümüzdeki günlerde mahalle ve mezralara baka hizmetler kazandracaklarn belirten Bakan Beyolu ise belediye ekiplerinin pandemi ve olumsuz hava koullarna ramen özveriyle çalarak her yere hizmet götürmeye gayret ettiinin altn çizdi. Beyolu,Yln tamamnda youn gayretle çalarak nerede ihtiyaç varsa oraya hizmet götürmek isteyen çözüme dayal bir belediyecilik yapyoruz. Milletimizin sknts var iken biz yerimizde oturarak bunlara seyirci kalmay vicdanen kabul edemeyiz. Tam tersine her bir sorunu çözdüümüzde daha çok mutlu oluyoruz, dualar kazanarak yolumuza devam ediyoruz. 21 ayda yerleim yerlerimizin hemen hepsine ilk kez menfez köprü,beton boru ve alt yap hizmetleri kazandrdk. Durmak yok, yola devam edeceiz. ifadelerine yer verdi.

Ana Sayfaya Git