'50 kuruş olan patates nasıl 6 liraya çıkar anlamış değilim'

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, fiyatların normal olmadığını açıkladı.

Haberler 24.06.2018 - 10:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gda, Tarm ve Hayvanclk Bakan Ahmet Eref Fakbaba, anlurfa Büyükehir Belediye Bakan Nihat çiftçi, AK Parti l Bakan Bahattin Yldz ve partisinin milletvekili adaylaryla bir tesiste düzenlenen programda, sivil toplum kurulularnn temsilcileriyle bir araya geldi. Patates fiyatlar ile ilgili konuan Fakbabann açklamalar öyle:

HAYRETLER çERSNDEYM

Hayretler içerisindeyim, 1,5-2 ay önce Sayn Babakanmzla Nide ve Aksaraydaydk. Dediler ki Patates elimizde, depolarda kald, 50 kurua alan yok, bize ihracat destei verin. Biz de bunun üzerine Bakanlar Kurulundan patatese ihracat destei verdik. Bütün bakanlar imzalad. Nasl olur da böyle bir durumda 50 kuru olan patates 5-6 liraya çkar anlam deilim.

KARANLIK ELLER VAR

Biz evelallah her eyi hallederiz. Bakn göreceksiniz hemen fiyatlar düecek, soanda da patateste de nohutta da Tedbirlerimizi aldk. Vatandalara unu söylüyorum, karanlk eller var, bu elleri evelallah yok edeceiz. Onlar görecekler, benim vatandama 50 kuruluk ürünü 6 liradan yedirenden hesabn soracaz. En ksa sürede fiyatlar normale dönecek.

Ana Sayfaya Git