540 kişilik enerjik destek ekibinin 400’ü kadınlardan oluşuyor

Yüksek müşteri memnuniyeti hedefi ile çağrı merkezlerinde yeniden yapılanmaya gidildiğini duyuran CK Enerji, Enerjik Destek Projesi’ni devreye aldı. CK Enerji Regülasyon Direktörü Fidan Öztürk, 540 kişilik “Enerjik Destek” ekibinde 400 kadın yer alıyor. Müşterilerimize daha kaliteli hizmet vermenin yanı sıra Anadolu şehirlerinde istihdamın artması ve kadınların iş hayatında daha fazla rol alabilmesi adına kadın çalışanları desteklemeye büyük önem veriyoruz” dedi.

Haberler 07.05.2021 - 01:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CK Enerji, Türkiyenin farkl illerinde hizmet veren çar merkezlerini ortak yönetim çats altnda toplayarak Enerjik Destek Projesini devreye aldklarn bildirdi. Yaplan açklamada, hizmetlerini klasik çar merkezi anlaynn da üzerine tand ve yeni yaplanmada kadn çalanlara öncelik verildii bilgisine yer verildi.

çARI MERKEZ HZMETLERMZN YÜZDE 95 ANADOLUDA

540 kiilik Enerjik Destek ekibinde 400 kadnn yer aldn dile getiren CK Enerji Regülasyon Direktörü Fidan Öztürk, çar merkezi hizmetlerimizin yüzde 95i stanbul dnda, Anadoludaki farkl lokasyonlarda bulunuyor. Müterilerimize kaliteli hizmet vermenin yan sra Anadolu ehirlerinde istihdamn artmas ve kadn çalanlarn i hayatnda daha fazla rol alabilmesini desteklemeye büyük önem veriyoruz. Enerji sektöründe bu denli yüksek kadn çalan orann, bu proje aracl ile yakaladmz için çok mutluyuz dedi.

KALTE, RAPORLAMA VE SOSYAL MEDYA BRM OLUTURULDU

Enerjik Destek ekibinin, çar merkezi hizmetlerini uçtan uca takip etmenin ve kök neden analizleri ile birlikte bu hizmeti üst noktaya tama hedefinin önemine vurgu yapan Fidan Öztürk u ifadeleri kulland:

Enerjik Destek ekibimizde çar merkezi dnda hizmet kalitesinin ölçümlenmesi ve iyiletirilmesi için Kalite Birimi i gücü planlama, koordinasyon ve izlemenin yapld Raporlama Birimi sosyal medya, web sitesi ve mobil uygulama üzerinden gelen bildirimleri yönetmek için Sosyal Medya Birimi oluturduk. Özetle tüketicilerimizin bizimle ilk temas ettii noktada çözüm odakl güçlü bir ekip kurduk. Enerjik Destek ekibi, müterilerimizin yaad problemleri dinleyerek çözüm önerileri sunarken sorunun ortadan kaldrlmas için saha ekipleri ile anlk iletiim kuruyor

Ana Sayfaya Git