65 yaş üstüne özel destek!

Türkiye Finans'tan 65 yaş ve üzeri müşterilere özel destek paketi

Haberler 01.05.2020 - 23:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Finansn ülke genelinde evden çkma yasa uygulanan 65 ya ve üzeri müterileri için hazrlanan destek paketi kapsamnda, bu ya grubundaki müterilerin emekli maa ve ikramiye ödemeleri nakit olarak evden yaplabiliyor.

Türkiye Finanstan yaplan açklamaya göre, banka, koronavirüs salgnnn ekonomiye ve müterilerine olan etkilerini azaltmak amacyla hayata geçirdii özel destek paketlerine yenisini ekledi.

Müterilerinin ve salk çalanlarnn hayatlarn kolaylatran ekonomi destek paketleri hayata geçiren Türkiye Finans, koronavirüs tedbirleri dorultusunda Türkiyede sokaa çkma yasa uygulanan 65 ya ve üzeri maa müterilerinin emekli maa ve ikramiye ödemelerinin evlerinde yaplabilmesini mümkün hale getiriyor.

Emekli maan Türkiye Finanstan alan 65 ya ve üzeri müterilerin ödemeleri, yapacaklar bavuru neticesinde evlerine kadar götürülüp nakit olarak teslim edilebiliyor.

Adreste maa teslimi için müterilerin bölgesinde bulunan valilik veya kaymakamln oluturduu Vefa Sosyal Destek Grubuna ulamalar yeterli oluyor.

Acil salk destek hizmeti ve market alverii konusunda da avantajlar sunan paket kapsamnda, konut, tat ve ihtiyaç finansmanlarna ait mevcut ödeme planlar da ek bir kar pay olmadan 2 ay ertelenebiliyor.

BÜYÜKLERMZN HAYATINI KOLAYLATIRMAK çN FARKLI çÖZÜMLER ÜRETYORUZ

Açklamada görülerine yer verilen Türkiye Finans Genel Müdür Vekili Murat Akam, Türkiye Finans olarak salgnla mücadelede en bandan bu yana önlemleri geni tuttuklarn aktard.

çalanlar ve müteriler için aldklar tedbirleri onlarn sal dorultusunda sk tutmaya devam ettiklerini belirten Akam, unlar kaydetti:

Müterilerimizin bu dönemde ekonomik zorluklar yaayabileceini öngörerek hzl bir ekilde ekonomi destek paketini devreye aldk. Ayn zamanda zor koullar altnda mücadele veren salk çalanlarmz için özel uygulamalar hayata geçirdik. imdi de salgn nedeniyle evden çkma yasa uygulanan 65 ya ve üzeri müterilerimize Biz de sizin bir evladnz saylrz diyerek onlarn hayatn kolaylatrmak için farkl çözümler üretiyoruz.

Bu süreçte büyüklerimizin yannda olarak salklarn önemsiyor ve evlerinden çkamadklar bu dönemde, kimseye muhtaç olmadan ilerini kolayca halledebilmeleri için onlara yardmc olmaya çalyoruz. Bugünlere gelmemizde emei olan büyüklerimize olan gönül borcumuzu, onlarn her zaman yannda olduumuzu hissettirerek ve hayata katlmalarn kolaylatracak uygulamalar hayata geçirerek biz nebze olsun ödeyebiliriz.

PAKET KAPSAMI

Verilen bilgiye göre, paket kapsamnda 65 ya ve üzerindeki emekli maa müterilerinin emekli maalarnn ve ikramiyelerinin talep etmeleri halinde ikametgah adreslerine götürülerek elden ödenmesi, promosyon süresi dolan ve yenilemesi gelen emekli maa müterilerinin yeni promosyonlarnn hesaplarna yatrlarak ödenmesi, Medline Acil Durum Salk Hizmeti kapsamnda Türkiyenin her yerinden ücretsiz Medline ambulans hizmeti verilmesi, 65 ya üstü müterilerin ihtiyaçlarn kolaylkla karlayabilmeleri için RemoAssist üzerinden verecekleri, günde iki market sipariinin 31 Mays 2020ye kadar ücretsiz olarak adreslerine teslim edilmesi, 65 ya ve üzeri müterilerin ubelerden aranarak ihtiyaçlarnn Vefa Sosyal Destek Grubu vesilesiyle karlanmas, bayramda yalnz olmadklarn hatrlatmak üzere Türk kahvesi, lokum, kolonya ve fincandan oluan özel olarak hazrlanm Vefa Paketinin Ramazan Bayramndan önce evlerine teslim edilmesi bulunuyor.

Ana Sayfaya Git