82 bilişim uzmanı alınıyor

BTK'ye 82 bilişim uzman yardımcısı alınacak

Haberler 18.03.2022 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bilgi Teknolojileri ve letiim Kurumunda (BTK) istihdam edilmek üzere 82 biliim uzman yardmcs alm yaplacak.

BTKnin Resmi Gazetede yaymlanan ilanna göre, kurumun merkez tekilat hizmet birimlerine yazl ve sözlü snavla 82 biliim uzman yardmcs alnacak.

Bu kapsamda hukuk fakültelerinden mezun 20, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat ve iletme fakültelerinden mezun 10, elektronik, elektrik-elektronik, elektronik ve haberleme fakültelerinden mezun 20, bilgisayar mühendislii bölümünden mezun 20, endüstri mühendislii bölümünden mezun 7, matematik bölümünden mezun 5 kii BTKde istihdam edilecek.

BLM UZMANI ALINACAK

1 Nisan Cuma günü balayacak ve 13 Nisan çaramba günü saat 23.59da sona erecek bavurular, sadece e-Devlet Bilgi Teknolojileri ve letiim Kurumu/Kariyer Kaps ile Kariyer Kaps https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ internet adresleri üzerinden elektronik ortamda yaplacak.

Yazl snava katlacak adaylar BTKnin internet adresinden (www.btk.gov.tr) ilan edilecek. Yazl snav, 14-15 Maysta Ankarada yaplacak. Snav yeri ve saati, bavurularn tamamlanmasnn ardndan kurumun internet sitesinden bildirilecek. Yazl snavda baarl olan adaylar arasnda en yüksek puandan balamak üzere örenim alanlar itibaryla yaplacak sralama sonucu bo kadro saysnn 4 kat aday sözlü snava davet edilecek. Sözlü snava katlacak adaylar da kurumun internet sitesinde ilan edilecek. Bu adaylara elektronik posta veya ksa mesaj yoluyla da bildirim yaplacak.

Ayrca asl ve yedek listelerde yer alan adaylara posta yoluyla tebligatta bulunulacak. Adaylarn, snava ilikin gelimeleri kurumun internet sitesinden takip etmeleri önem tayor.

Ana Sayfaya Git