826 sözleşmeli işçi alımı yapıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı, 826 sözleşmeli işçi alımı başvuruları İŞKUR üzerinden gerçekleştirildi. Adaylar başvurularını, İŞKUR'un internet sitesinden 3 Ocak 2021'e kadar yapabildiler. Şahsen, posta veya e-posta yoluyla başvurular kabul edilmedi. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları ile ilgili detaylar

Haberler 19.01.2021 - 10:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tarm ve Orman Bakanl kura sonuçlar ile ilgili son dakika açklamalar yakndan takip ediliyor. 826 sözlemeli içi alm bavurularn KUR üzerinden tamamlayan adaylar sonuçlar örenmek istiyorlar. Yaymlanan ilanda kura sonuçlarnn ve dier duyurularn Bakanln https://www.tarimorman.gov.tr internet adresinden ilan edilecei bildirilmiti ve sonuçlar eriime açld.

TARIM VE ORMAN BAKANLII KURA SONUçLARI AçIKLANDI

Yaymlanan ilana göre kura çekimi 16 Ocak 2021 günü saat 10.00da Bakanln merkez kampüsünde bulunan Atatürk Konferans Salonunda gerçekletirildi. Kura sonuçlar ve dier duyurular Bakanln https://www.tarimorman.gov.tr internet adresinden ilan edilecek ve adaylara herhangi bir yazl tebligat yaplmayacak.

SONUçLAR çN TIKLAYINIZ

Kura sonucu yerleen ve atanmaya hak kazanan adaylardan istenen belgeler, belgelerin ulatrlma yeri ve tarihleri ile dier hususlar söz konusu siteden duyurulacak.

DENEME SÜRES 90 GÜN!

Alnacak içilerin deneme süresi 90 gün olacak. Deneme süresinde baarsz olanlarn i akdi tazminatsz feshedilecek.

Ana Sayfaya Git