Aboneden Tam Not!

Dicle Elektrik tarafından başlatılan ve 31 Aralık 2016’dan önceki elektrik borçlarında indirim yapılmasını kapsayan kampanyaya ilk 10 günde beklenen talep geldi. Kampanyadan yararlanmak amacıyla Dicle müşteri hizmetleri merkezlerine gelenlere yapılan anket, yaşanan memnuniyeti gözler önüne serdi.

Haberler 08.10.2017 - 11:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ankete katlan Dicle Elektrik müterilerinin yüzde 93ü kampanyadan memnun olduklarn belirtirken, yüzde 96s kampanyay tandklarna tavsiye edeceini söyledi. Diclenin, 31 Aralk 2016 tarihinden önceki gecikme borçlarn sildii, geçmi dönem elektrik borcuna yüzde 70e varan oranlarda indirim ve 6 taksite kadar ödeme kolayl salad kampanya 25 Eylül tarihinde balamt. Kampanyadan yararlanmak üzere müteri hizmetlerine gelenlere Dicle Elektrik irketi tarafndan kampanya hakkndaki görüleri soruldu. Gerçekletirilen ankete katlan Dicle Elektrik müterilerinin yüzde 75i kampanya katlmn tamamlayarak borçlarn yeniden yaplandrdn belirtirken, müterilerin yüzde 93ü kampanyadan çok memnun olduklarn, yüzde 96s ise kampanyay çevresine tavsiye edeceini söyledi. Ankette yer alan Sizce kampanyann en olumlu özellii nedir? sorusuna müterilerin yüzde 96s borçlardan kurtulmak yantn verdi. Müteriler kampanyay nereden haber aldnz? sorusuna büyük çounlukla açk hava reklamlar cevabn verirken, bunu yakn çevrem - arkadalarm, televizyon reklamlar, ksa mesaj bilgilendirmesi ve sosyal medya yantlar takip etti.

KAMPANYAYA HERKES DESTEK OLUYOR

Dicle Elektrik kampanyas, irketin yan sra yerel yönetimler tarafndan da vatandalara duyuruluyor. Vatandalarn yararna olan kampanyadan herkesin faydalanabilmesi amacyla il ve ilçelerdeki yerel yöneticiler, muhtarlar, hatta din görevlileri de tantm destei salyor. Bu çerçevede yaplan duyuru anonslarnn yan sra, kampanyay tantan afiler aslyor, el ilanlar datlyor. Esnafn da afilerin aslmasna yardmc olmasyla, kampanyaya ilgi artyor. Dicle Elektrik tarafndan gelecek dönemde elektrik hizmetlerinde sorun yaanmamas adna balatlan bu özel kampanyada, müterilere geçmi dönem borçlarndan kurtulma frsat sunuluyor. Enerji irketinden yaplan açklamalarda, kampanyaya katlmak isteyen vatandalarn kendilerine en yakn Dicle Müteri Hizmetleri Merkezine gitmeleri gerektii bildiriliyor. Kampanya, 31 Ekim Sal günü mesai bitiminde sona erecek.

Ana Sayfaya Git