Aile bakanlığına 250 uzman kadro

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kadroya atama yapılmak üzere sözlü sınavla 250 uzman yardımcısı alacak.

Haberler 01.01.2021 - 00:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Resmi Gazetede yaymlanan ilana göre bakanlkça, merkez tekilatnda münhal bulunan Genel dare Hizmetleri snfnda 8. dereceden 250 kadroya atama yaplmak üzere, ilgili örenim dallarndan mezun adaylar arasndan sözlü snavla Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler Uzman Yardmcs alnacak.

UZMAN YARDIMCISI

Buna göre iktisat, ekonomi, çalma ekonomisi ve endüstri ilikileri bölümlerinden 35, hukuk bölümünden 35, istatistik ve ekonometri bölümlerinden 30, kamu yönetimi, uluslararas ilikiler ve siyaset bilimi bölümlerinden 30, psikoloji ile psikolojik danma ve rehberlik bölümlerinden 25, sosyal hizmet bölümünden 20, maliye ve muhasebe bölümlerinden 15, sosyoloji bölümünden 10, iletme ve endüstri mühendislii bölümlerinden 10, çocuk geliimi ve eitimi ile özel eitim öretmenlii bölümlerinden 10, gerontoloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon ile salk yönetimi bölümlerinden 5, basn yayn, gazetecilik, iletiim ile radyo, sinema ve televizyon bölümlerinden 5, mütercim-tercümanlk, Türk dili ve edebiyat ile ngiliz dili ve edebiyat bölümlerinden 7, eitim programlar ve öretmenlii, eitim yönetimi ve planlama, bilgisayar ve öretim teknolojileri eitimi ile bilgi ve belge yönetimi bölümlerinden 5, mimarlk, peyzaj mimarl ile ehir ve bölge planlama bölümlerinden 3, fizik mühendislii, inaat mühendislii, makine mühendislii, orman mühendislii ve ziraat mühendislii bölümlerinden ise 5 olmak üzere toplam 250 personel alnacak.

Bavurular, bakanln internet sitesi üzerinden elektronik ortamda yaplacak. Bavuru için gerekli koullar ve süreçler hakkndaki bilgilere bakanln internet sayfalarndan ulalabilecek.

Ana Sayfaya Git