Ajansta başkanlık devri

İl Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Hasan Basri Güzeloğlu, Kasım 2018’den beri sürdürdüğü Karacadağ Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Dönem Başkanlığını Şanlıurfa Valisi Sayın Abdullah Erin’e devretti.

Haberler 12.12.2019 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolu, Kasm 2018den beri sürdürdüü Karacada Kalknma Ajans Yönetim Kurulu Dönem Bakanl görevini, anlurfa Valisi Sayn Abdullah Erine devretti. Kayapnar lçesinde bir otelde gerçekleen devir teslim törenine Güzelolu ve Erinin yansra, anlurfa Büyükehir Belediyesi Bakan Zeynel Abidin Beyazgül ile oda bakanlar katld.

çok önemli kazanmlar elde edildi

Devir töreninde konuan Güzelolu, Karacada Kalknma Ajans yönetim kurulu bakanlmz bugün itibariyle Sayn anlurfa Valimize tebli ediyorum. nallah Yeni dönemde Sayn valimizin bakanlnda hem bölgenin iki çok önemli ili anlurfa ve Diyarbakr hem de Türkiyenin gelime ve Kalknma dinamii bakmndan çok önemli merkezi olan Güneydou Anadolu merkezli bir Kalknma sürecinin önemli kazanmlarla ulaacana inanyorum. Gerçekten geriye dönük bir ylda kurumsallama anlamnda Sektörel destekler ve Sektörel katklar noktasnda ve özellikle Stratejik planlama ile Sürdürülebilir bir Kalknma ya dönük çalmalar balamnda çok önemli kazanmlar elde edildi dedi.

Karacada Kalknma Ajans dönem bakanl srasnda destek ve katk sunan kurumlara teekkür eden Güzelolu, Ben 1 yllk bakanlk dönemimizde en önemli destei ve katky aldm Sayn valimiz, belediye bakanmz, yönetim kurulu üyemiz, ticaret sanayi odamzn ve Diyarbakr Ticaret Sanayi Odas dhil bütün paydalarn katk destek ve ilgilerine teekkür ediyorum. Karacada Kalknma Ajansnn baarl Genel Sekreteri ve ekibine de teekkür ediyor, sevgi ve sayg ile selamlyorum diyerek yeni dönemin hayrl olmas temennisinde bulundu.

anlurfa Valisi Abdullah Erin ise yapt konumada Sayn valimizin srtnda çok büyük yükler var. Büyükehir Belediyesi ile birlikte Diyarbakr gibi çok önemli bir ehrin valiliini yürütmek ayn zamanda Kalknma Ajans yönetim kurulu Bakanln bir yl boyunca özveri ile yönetmek büyük bir baardr. Sayn vali bizim manevi bakanmz olmaya devam edecek. Biz bugün emaneti devrald önümüzdeki dönem Diyarbakr ve anlurfann bata turizm olmak üzere ekonomik ve sosyal kalknmas için birçok alandaki potansiyeli daha iyi deerlendirmek için inallah çok önemli çalmalar hep birlikte yapacaz. Sayn valimize özveri liderlii ve bakanl için ükranlarmz iletiyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git