Albayrak: Kötü dönemi geride bıraktık

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Gerek enflasyon rakamları gerek kur ve faiz oranları açısından kötü bir dönemi geride bıraktık." dedi.

Haberler 15.10.2018 - 11:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hazine ve Maliye Bakan Berat Albayrak, stanbul Yeni Havalimannda düzenlenen Türkiye 2023 Zirvesinde yapt konumada, Uzunca bir süre malum kesim tarafndan Türkiyenin baat projeleri bilinçli ekilde itibarszlatrld. dedi.

Albayrak, Özellikle haftasonundan itibaren mücadelenin logosunun bulunduu afilerin birçok maaza ve dükkanlarda yer aldn gördük. diye konutu.

Ekonomide özellikle son dönemde d ticaret rakamlarnn ardndan dengelenmenin baladna ahit olduk. diyen Albayrak, Yatrmclarn, küresel oyuncularn ülkemize olan güveni her geçen gün güçlenerek artmaya devam ediyor. ifadesini kulland.

Bakan Albayrak, Hal Yasasnn çok yakn süreçte Meclis gündemine geleceini söyledi.

Gerek enflasyon rakamlar gerek kur ve faiz oranlar açsndan kötü bir dönemi geride braktk. diyen Albayrak, unlar söyledi:

Türkiye ayn anda hem gelimi ülkeler nezdinde yaanan kritik süreci hem de kendisine yönelik oluturulan spekülatif saldrlar çok büyük bir baar ile beklenenin çok altnda bir hasarla atlatt.

Ana Sayfaya Git