Altın'a davet

Altın fiyatları geriledi, Diyarbakırlı kuyumcu, dolar ve kripto para yatırımcılarına çağrıda bulunarak altının vazgeçilmez liman olduğunu savundu.

Haberler 03.02.2022 - 00:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Altn fiyatlar geriledi, Diyarbakrl kuyumcu, dolar ve kripto para yatrmclarna çarda bulunarak altnn vazgeçilmez liman olduunu savundu.

Türkiyede altn ve dolardaki yükseli yeni ekonomi modeliyle sert inie geçmiti. Diyarbakrl Kuyumcu eyhmus Türkan, daha önce de sert yükselilerden sonra düüleri gerçekletiini hatrlatarak dolar ve kripto paralara yatrm yapan vatandalar altna davet etti. Altnn al noktas olduunu ifade eden Türkan, yl sonuna doru yükselilerin olacan vurgulayarak yatrmclar beklediklerini söyledi.

ALTINA DAVET

Türkan, Altn fiyatlar u an düük, yatrm için uygun. Fiyat bin TLlerden 700 TLlere geriledi. Yatrm yapmak isteyenler yatrmlarn yapabilir, yl sonuna doru tekrar yükseli bekliyoruz ama u an yatrm için uygundur. Yüzük, küpe, kolye, bilezik sattmz da oluyor, ata gurubu sattmz da oluyor. Yatrm için altnn her türlüsü ayndr. Bizim burada genelde Diyarbakr hasr, kinili kolyeler, Halep zincirleri, normal üçtelli burma bileziklerimiz çok talep ediliyor. Dolardan ise altn daha çok tavsiye ediyoruz. Kripto para ise kandrmadr, sonu ne olaca tahmin bile edilmiyor. Herkesi altn almaya çaryoruz dedi. (HA)

Ana Sayfaya Git