AnadoluJet yurt dışı uçuşlarda "Bahar Kampanyası" başlattı

AnadoluJet başlattığı kampanya ile İstanbul Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa havalimanlarından Orta Doğu ve Avrupa’nın birçok noktasına, güvenli ve konforlu seyahat etme fırsatını yolcularına en uygun fiyatlarla sunuyor.

Haberler 29.03.2021 - 09:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

THY Basn Müavirliinden yaplan açklamaya göre, kampanyadan yararlanmak isteyen yolcularn, 28-30 Martta THY internet sitesi ve mobil uygulamas üzerinden bilet satn almas gerekiyor.

BAHAR KAMPANYASI

Yolcular, biletleriyle 11 Nisan-31 Maysta Dou Avrupa ve Balkanlar bölgesindeki 6 noktaya (Pritine, Saraybosna, Tiflis, Kiev, Moskova, Bakü) 40 dolardan, Orta Avrupadaki 13 noktaya (Amsterdam, Basel, Berlin, Brüksel, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hannover, Köln, Münih, Stuttgart, Viyana, Zürih) 49 dolardan, Kuzey ve Güney Avrupada 5 noktaya (Londra, Kopenhag, Milano, Paris, Lyon) 59 dolardan, Orta Douda 7 noktaya (Badat, Dubai, Erbil, Kuveyt, Urumiye, Tahran, Tel Aviv) 69 dolardan balayan fiyatlarla uçabilecek.

AnadoluJetin stanbul Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboa çkl ve varl yurt d uçularnda geçerli olan kampanya, Kuzey Kbrs uçularn kapsamyor.

THYnin resmi internet sitesi ve mobil uygulamas üzerinden satn alnacak biletlerde geçerli olan kampanya ile ilgili ayrntl bilgiye 0850 333 2 538 numaral çar merkezinden veya anadolujet.com adresinden ulalyor.

Ana Sayfaya Git