Araç filosunu genişletti

Büyükşehir Belediyesi, 10 doğalgazlı otobüsü hizmete sundu.

Haberler 24.01.2017 - 09:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediyesinin bir süre önce satn ald 10 adet doal gazl otobüsü düzenlenen tantm töreni ile halkn hizmetine sunuldu. Doalgazl, 90 yolcu kapasiteli otobüslerde, engelli rampas da bulunuyor. Büyükehir Belediye Bakanvekili Cumali Atilla, Diyarbakrl hemehrilerinin her eyin en güzeline layk olduunu söyledi.

ARAç FLOSUNU GENLETT

Kent merkezinde 132, ilçelerde 79 olmak üzere 211 adet otobüsle toplu tama hizmeti veren Büyükehir Belediyesi, 10 yeni doal gazl otobüs alarak araç filosunu yenilemeye ve güçlendirmeye devam ediyor. Büyükehir Belediyesinin bir süre önce satn ald ve önceki gün teslim edilen 10 adet doal gazl otobüs düzenlenen tantm töreni ile halkn hizmetine sundu.

OTOBÜSLER SEFERE çIKTI

Büyükehir Belediyesi Otobüs letme Terminalinde düzenlenen tantm törenine, Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilla, Genel Sekreter, Genel Yardmclar ve vatandalar katld. Otobüslerle ilgili teknik bilgi veren Ulam Daire Bakan Rfat Ural, belediyenin merkez ve ilçelerde 211 adet otobüsünün bulunduunu ve bu otobüslerin kentin her noktasnda hizmet verdiini söyledi. Halka daha güvenli ve konforlu toplu tama hizmeti sunmak amacyla 10 adet doal gazl otobüs satn alarak toplu tama sistemini güçlendirdiklerini kaydeden Ural, engelliler ve bebek arabalarnn rahatlkla binebilecei otobüsleri tercih ettiklerini ifade etti.

HEREYN GÜZELNE LAYIK

Törende otobüs üreticisi firma temsilcisi, Bakan Cumali Atillaya temsili anahtar plaketi verdi. Bakan Atilla, Diyarbakrl hemehrilerimize hizmete sunacamz otobüslerin teslim alma töreninde bulunmaktan büyük mutluluk duydum. Diyarbakrl hemehrilerimiz her eyin en güzeline layk, öncelikle otobüslerimizin Diyarbakrllara hayrl olmasn diliyorum. Allah her türlü kazadan beladan muhafaza eylesin dedi.

SEFERLERE BALANIYOR

Konumann ardndan törene katlanlar dua ederken, yeni alnan ve süslenen 10 otobüs ehir turu att. Toplam 90 yolcu kapasiteli otobüslerin tümü kent içi ulamda kullanlacak. Engelli rampas da bulunan otobüsler, bugün seferlere balayacak.

Ana Sayfaya Git