Arkadaşlarını unutmadılar

Elazığ'daki depremde yaşamını yitiren Muhammed Salih Civelek'i unutmayan arkadaşları, mezarına karanfil bırakıp dua okudu.

Haberler 26.02.2020 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez üssü Sivrice ilçesi olan 24 Ocakta meydana gelen 6,8 büyüklüündeki depremde yklan Dilek Apartmannn enkaz altnda kalarak annesi Aye (46) ile hayatn kaybeden Muhammed Salih Civeleki (9) arkadalar unutmad.

Vali Mehmet Lütfullah Bilgin lköretim Okulunda okuyan 3-C snf örencileri beraberlerinde öretmenleri ve okul müdürü ile Muhammed Salih Civelekin Harput Mezarlndaki kabrini ziyaret etti.

Arkadalarnn mezarna karanfil brakan örenciler, dua okudu.

Okul müdürü Zülfü Dilmen, Allah bir daha böyle bir ac göstermesin. Yaralarmz sarmaya çalyoruz. Örencilerimiz çok etkilendi. Rehber öretmenimizle sürekli örencilerimizin yanndayz. nallah bu sknty beraber atlatacaz. dedi.

DOKTOR OLMAYI HAYAL EDYORDU

Snf öretmeni Ahmet çelik de, 3-C snf ailesi olarak meleimizin mezarn ziyarete geldik. Rabbim ailesine ve bizlere sabrlar ihsan etsin. nallah bir daha böyle aclar yaamayz. ifadelerini kulland.

çelik, Muhammed Salihin doktor olmay hayal ettiini belirterek, çok baarl ve davranlaryla örnek bir örencimizdi. Parmakla gösterilecek bir örenciydi. diye konutu.

Örencilerden brahim Sait çam, arkadalarn kaybetmenin üzüntüsünü yaadklarn belirtti. çam, mezarna gelerek, dua ettii arkadan çok özleyeceini söyledi.

Ecrin Daaan ise arkadalarn mezarnda ziyaret ettiklerini, çok üzgün olduklarn dile getirdi.

Ana Sayfaya Git