"Artık ekonomiye odaklanmamız lazım"

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mustafa Uslu, seçimin geride kaldığını, artık ekonomiye odaklanmak gerektiğini belirtti.

Haberler 02.04.2019 - 10:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Uslu, yapt yazl açklamada, 31 Mart seçimlerinin demokratik bir havada geçtiini ve Türkiyenin sanda gidip özgürce iradesini ortaya koyduunu ifade etti.

EKONOMYE ODAKLANALIM

Sandktan çkan iradeye bütün partilerin sayg duymas gerektiini kaydeden Uslu, Türkiyenin önünde 4,5 yl gibi uzun bir zaman var. Bu seçim sürecinde de hepimizin gördüü, herkesin de en fazla konutuu ekonominin ne olaca yönündedir. Bütün siyasi partilerimiz buna deindi. Biz i dünyas olarak bu seçimden sonra önümüzdeki 4,5 ylda ülkede ekonomiyi nasl canlandrrz, isizlii nasl aaya çekeriz, cari açn önüne nasl geçeriz? Bunlar düünmeliyiz. ifadelerini kulland.

Yeni bir reform ve yeni bir anlayla ekonomiyi canlandrma adna herkesin üzerine düeni yapmas gerektiini belirten Uslu, dünyas olarak arzuladmz, gerek iktidardan, gerek muhalefet partilerinden beklentilerimiz bu yöndedir. çünkü Türkiye gerçekten büyük bir devlet. Seçim geride kald. Artk ekonomiye odaklanmamz lazm. Ekonomi üzerinde yeni reformlarn yaplmas, yeni teviklerin verilmesi lazm. stikrar açsndan ülkenin topyekun ekonomiye odaklanmas lazm. deerlendirmesinde bulundu.

Ana Sayfaya Git