Artık taşkınlık yaşanmayacak!

Su taşkınlarıyla gündeme gelen Yukarı Mollaali Mahallesinin uzun yıllardır yaşadığı sorun AK Partili Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi tarafından beton boru döşemesi yapılarak çözüme kavuşturuldu.

Haberler 04.01.2021 - 00:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Karacada bölgesinde bulunan Yukar Mollaali Mahallesinin sakinleri, yal dönemlerde meydana gelen sel olaylar ve su taknlar nedeniyle büyük sknt yaadklarn dile getirerek sorunun çözümü için Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyoluna ulat. Fen leri Müdürlüü ekiplerini görevlendiren Bakan Beyolu, önce sorununun tespit edilmesini, ardnda da uzun yllara dayanan ikayetin ksa sürede ortadan kalkmasn salad. Beton borularn yer altna döendii mahalle, olas sel ve su taknlarna kar koruma altna alnd. Bu durum tarm arazileri, hayvan otlatma ve ulamda yaanan aksaklklarn almasn da salad.

Yukar Mollaali Mahalle muhtar erif Ylmaz, geçmi yllarda yaanan doal afetler nedeniyle zor durumda kaldklarn ifade ederek sorunu çözen Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyoluna teekkür etti. Muhtar Ylmaz, Hayvanlarmz telef oldu, tarm arazilerimiz zarar gördü. Ulamda da sorun yayorduk. Durumu bakanmza aktardk. Uzun yllardr çözülmesini beklediimiz sorun ksa sürede çözüldü. Allah kendisinden ve emek veren herkesten raz olsun dedi.

MLLETLE ARAMIZDA HçBR ENGEL YOK

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, sorunlarn ksa sürede çözümü için muhtarlar için özel iletiim hatt oluturduklarn ifade ederek, Bu vesile ile muhtarlarmz dorudan bize ulayor. Biz de ilgili birimlerimiz aracl ile zaman kaybetmeden ivedilikle sorun tespiti yaparak pratik çözümleri devreye sokuyoruz. Vatandamzn huzur ve güven içerisinde yaam sürmesini önemsiyoruz. Halkmzla aramzda hiçbir engel yok. Bu mahallemizin de böyle bir sorunu olduunu örenince hemen harekete geçerek hamdolsun çözülmesine vesile olduk diye konutu.

Ana Sayfaya Git