Artık yol sorunu yok

Bağlar İlçe Belediyesi, Kırkıncı ve Tezharap mahalleleri ile bağlı mezraların yol sorununu çözdü. Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan referans aldığımız başarılı belediyecilik pratiklerini uygulayarak tüm yerleşim yerlerimizde hiçbir ayrım gözetmeden hizmet seferberliği yürütüyoruz" dedi.

Haberler 04.06.2020 - 00:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, ehir içinde balatt yol yapm, bakm ve asfaltlama hizmetlerinin yan sra krsal yerleim yerlerindeki çalmalarn da sürdürüyor. 31 Mart 2019 tarihinde yaplan yerel seçimlerde 20 yl sonra HDPden AK Partiye geçen 400 bin nüfuslu ilçede imdiye kadar bir çok mahalle ve mezrann ulam sorununu çözen Balar Belediyesi, Krknc ve Tezharap mahalleleri ile bu mahallelere bal mezralara hem yen yollar kazandrd, hem de mevcut yollarn genileme ve bakm çalmalarn gerçekletirdi. Balar Belediyesi ayn zamanda yal dönemlerde yaanan sel taknlarna kar beton boru döeme çalmas gerçekletirilerek mahalle sakinlerinin yllardr yaad sorunlar kalc bir çözüme kavuturdu.

YILLAR SONRA GELEN HZMET SEVNDRD

Belediyenin çalmalarn ilgi ile takip eden vatandalar, ilk kez böyle kapsaml hizmet gördüklerini dile getirerek, Mahalle ve mezralarmzn ulam çilesini bitiren, korkulu rüyamz haline geçiren ve sel ve su taknlarna kar önlem alan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu ve belediye ekiplerine çok teekkür ediyoruz ifadelerini kulland.

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu,Balar ise ilçeye bal tüm yerleim yerlerine yönelik hizmet seferberliini sürdürdüklerini belirterek, hizmet belediyecilii dönemini balatarak vatandalarn gönlünü kazandklarn kaydetti. Beyolu, öyle dedi:

Balar yllardr hasret kald hizmet belediyeciliine çok ükür bu dönemde kavutu. Cumhurbakanmz sayn Recep Tayyip Erdoandan referans aldmz baarl belediyecilik pratiklerini uygulayarak tüm yerleim yerlerimizde hiçbir ayrm gözetmeden hizmet seferberlii yürütüyoruz. Feraset sahibi olan milletimiz bunu görüyor ve her türlü destei veriyor. ki krsal mahallemize daha yol ve beton boru hizmetlerini kazandrdk. Bizim iimiz siyaset deil,hizmet üretmektir. Bu dorultuda ilçemizde sorunu çözülmeyen yer brakmamaya kararlyz.

Ana Sayfaya Git