Asflatla ihya etti

Karacadağ bazalt taşından asfalt üreten ilk belediye olan AK Partili Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi, geçen yıl hizmete açtığı taş kırma eleme ve asfalt plenti tesislerinde üretmiş olduğu asfalt ile şu ana kadar ilçede 84 bin ton asfaltlama çalışması yaparak uzun yıllar hizmet alamayan birçok mahalle, cadde ve sokağı hizmetle tanıştırdı.

Haberler 30.09.2020 - 09:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, bazalt tandan üretmi olduu asfalt ile ilçede hizmet rekoru krd. Arazileri talardan temizleyerek vatandalar için ücretsiz olarak tarma açan, buradan çkard bazalt talarn da ayn bölgede kurduu tesiste ileyerek asfalt malzemesine çeviren belediye, saatte 24 ton ve günde 2 bin ton üretim kapasitesine sahip tesiste u ana kadar 84 bin asfalt üretme baarsn gösterdi. Kendi asfaltn üreterek bununla hizmet yapan Balar Belediyesi, bu sayede son 1 ylda 84 kilometrelik alana denk gelen asfalt serimi gerçekletirdi.

LçENN HER YERNDE HZMETLERE DEVAM

Balar Belediyesi, birçok cadde ve sokakta parke ta döeme çalmas yaparak yeniledi. Bin 484 metrekare parke ta ve 35 bin 422 metrekare kilitli parke ta döeme çalmas gerçekletirildi. Yaplan hizmetlerde 8 bin 280 bordür malzemesi kullanld. Son olarak 5 Nisan ve Yunus Emre mahallelerinde sokaklarn kaldrm ve parke ta yenileme çalmasn gerçekletiren belediye ekipleri, krsal bölgelerde de Pnarolu Mahallesi ve Alatosun Mahallesine bal Ürkmez mezrasnda yeni ina edilen yerleim alanlarna yol hizmeti kazandrd.

VATANDAIMIZIN YAAM KALTESN ARTIRMAK BZM GÖREVMZDR

Baclar Mahallesinde Balar Belediyesi tarafndan asfaltlanan cadde ve sokaklar, Büyükehir Belediyesinin çizgi çalmalarn tamamlamasndan sonra ulama açld. Vatandan memnuniyetini esas alan bir hizmet anlay ile hareket ettiklerini belirten Bakan Hüseyin Beyolu, Vatandalarmzn yaam koullarn kolaylatran hizmetleri yerine getirmek belediye olarak en temel görevimizdir. Hiç bir ayrm yapmadan, ilçemizin her karna eit ve adil bir ekilde hizmet götürüyoruz. Kendi asfaltmz ile cadde ve sokaklarmz ihya ettik. Vatandalarmzn yaam kalitesini artrmaya yönelik hizmetlerimiz devam edecek dedi.

Ana Sayfaya Git