AssisTT'den Diyarbakır'a istihdam

AssisTT İnsan Kaynakları ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Tüfekçi, Diyarbakır'da açtıkları lokasyon merkezinde hedeflerinin bin 500 kişiyi istihdam etmek olduğunu açıkladı.

Haberler 15.07.2021 - 01:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AssisTT nsan Kaynaklar ve dari ler Genel Müdür Yardmcs Ömer Faruk Tüfekçi, AssisTTnin faaliyetleri ile Diyarbakr merkezde geçtiimiz günlerde hizmete giren lokasyon merkezinin hedefleri hakknda, Diyarbakr Söze açklamalarda bulundu. Genel Yayn yönetmenimiz Ömer Büyüktimurun sorularn yantlayanr

AssisTTin amac ve faaliyet alan nedir?

2007de yüzde yüz Türk Telekom itiraki olarak kurulan bir müteri deneyimi irketiyiz. Türkiyenin öncü marka ve kurumlarna çar merkezi çözümleri, sat-pazarlama, yüz yüze hizmet, d kaynak kullanm tedariki, sosyal medya yönetimi ve gelir yönetimi alanlarnda çok kanall müteri deneyimi çözümleri sunuyoruz. Kurulduumuz günden bu yana 365 gün 24 saat kesintisiz hizmet prensibi dorultusunda, üst düzey teknolojileri sistemlerimize entegre ederek müteri memnuniyetini maksimum düzeye çkarma hedefiyle çalyoruz. Salk, telekomünikasyon, finans, ulatrma, perakende, e-ticaret, enerji gibi pek çok sektörde faaliyet gösteren i ortaklklarmza geleneksel çar merkezi fonksiyonlarnn çok dnda bir hizmet sunuyoruz.

Sektörün öne çkan özellikleri?

AssisTT olarak her bir müterimizi stratejik yol arkadamz olarak konumlandryoruz. Teknolojimize ve ekiplerimizin yetkinliklerine yaptmz yatrmlarla hem kurumsal hem de nihai müterilerimize yaattmz deneyimde deer yaratacak uygulamalar hayat geçirmeyi sürdürüyoruz. Birbirinden farkl sektörlerdeki deneyimlerimiz, güçlü ve geni kadromuzla deien müteri alkanlklarna hzl ekilde cevap veriyor, sunduumuz hizmeti yeni teknolojilerle destekliyoruz. Farkl sektörlerde faaliyet gösteren ve farkl hacimlere sahip onlarca müterimizin her birinin birbirinden farkl ihtiyaç ve beklentileri var. Müterilerimizin ihtiyaçlarna daha kolay cevap verebilmek adna farkl segment gruplar belirliyor ve her segmente farkllaan davran modellerimizle müteri yönetimini salyoruz.

çan gerekliliklerine uygun teknolojilere önemli yatrmlar yaparak müterilerimizde derin ilikiler gelitirip ballk oluturuyoruz. Müteri deneyimi irketlerinde yaanan pozitif veya negatif deneyimlerin i birlii yaptmz markaya dorudan yansdnn bilinciyle müteri deneyimini, yeni teknolojilerle destekliyor, esiz müteri deneyimi yaatmak için tüm çalanlarmzda müteri deneyimi kültürünü yaygnlatrmaya ve canl tutmaya yönelik programlar düzenliyoruz. Bununla birlikte gerçek zamanl konuma, ses, duygu analizi, memnuniyet ölçüm araçlar, chatbot gibi çözümlerden de faydalanarak teknolojiyi müteri odakl kullanmaya devam ediyoruz.

Tüm bu bileenlerin oluturduu çalma kültürümüzün yannda, sektördeki insan odakl ve inovatif bak açmzn da bizi ayrtrdn düünüyoruz.

AssisTTin ülke genelinde salad istihdam oran nedir?

Yaklak 14 bin çalanmzla alannda lider konumdaki müterilerimize hizmet veriyoruz. çalma arkadalarmzn yüzde 60n kadn çalanlarmz oluturuyor. Geçtiimiz yl pandemi döneminin zorluklarna ramen 5.000 kiiye istihdam saladk. stihdama katk salamay ülkemize kar sorumluluumuz olarak görüyoruz.

Diyarbakrda açtnz lokasyonun sizin için önemi nedir? stihdam hedefiniz burda ne kadar?

Güneydou Anadolu bölgemizin en deerli ehirlerinden olan Diyarbakrda lokasyon açmak bizim için kymetli. Türkiyenin dört bir yannda olduu gibi Diyarbakrda da istihdama katk saladmz için çok mutluyuz. Bundan sonraki süreçte de ülkemize kar önemli sorumluluklardan biri olarak gördüümüz istihdam konusuna öncelik vermeye ve bu alandaki yatrmlarmza devam edeceiz.

Diyarbakrda 1500 kiilik bir istihdam hedefimiz var. Hlihazrda uzaktan çalma modeliyle müterilerimize hizmet veriyoruz. Normalleme süreciyle birlikte çok modern bir ekilde tasarladmz müteri deneyim merkezimizde hizmet vermeyi sürdüreceiz. Yatrm sürecimizde bize desteklerini esirgemeyen, attmz yer admda yanmzda olduunu hissettiren ve süreçlerimizi hzl bir ekilde tamamlamamz salayan bata Diyarbakr Valimiz Sayn Münir Karalolu ve KUR Diyarbakr Müdürümüz Sayn smail Koç olmak üzere tüm kurum ve kurululara içtenlikle teekkür ederiz.

Diyarbakr lokasyonunda i bavurusunda bulunmak isteyen gençlerin yapmas gerekenler neler?

Sürekli yeni projeler üzerinde çalmak, doal olarak i hacmini ve ekip ihtiyacn artryor. Bu çerçevede,ortaya çkan yeni pozisyonlar doldurmak amacyla ie alm çalmalarmz sürdürüyoruz. Önümüzdeki dönemde arlkl olarak Müteri Temsilcisi pozisyonu için ie alm gerçekletireceiz. irketimizde çalmak isteyen adaylarmz AssisTT Kariyerim web sitesinden ilanlarmz inceleyebilir, uygun bulduklar i frsat için özgeçmi oluturarak bavuruda bulunabilirler.e alm frsatlarmz Linkedin, Kariyer.net gibi platformlarda da duyuruyoruz.

çar merkezi sektörüne nitelikli insan kayna kazandrmak için neler yapyorsunuz?

Sektörümüzün en önemli gündem maddelerinden birini nitelikli insan kayna oluturuyor. AssisTT olarak insan kaynann geliim göstermesi için youn çaba sarf ediyor, bunu bir sosyal sorumluluk olarak görüyoruz. Bu sorumlulukla Ekim 2019da çar Merkezi Okulunu hayata geçirerek sektörde bir ilke imza attk. Okulumuzdaki örenciler uzman eitmenler araclyla bilgi edinirken kendilerini gelitirme frsat yakalyor. çeitli eitimlerle birlikte teknik gezi ve staj programlar sunuyor, örenciler mezun olduunda ise AssisTT bünyesinde istihdam olana salyoruz.

Üniversitelerle i birlikleri yaparak projemizin kapsamn geniletiyoruz.

Yeni çalma modellerinizden Özgür çalma Modelinin kapsam hakknda bilgi verir misiniz?

Pandeminin hayatmza girmesiyle birlikte dijital dünyann yükselii hzland. Bu noktada AssisTT olarak, dijital dönüümün dinamiklerini doru anlayarak tüm i süreçlerimizi bu dinamiklere entegre edip, odamza insan alarak i süreçlerimizi ve çalma modellerimizi yeniden tasarlyoruz.

çalanlarn yaamlarn kolaylatran tam zamanl çalma olana olmayan kiilere de i frsat sunmak amacyla Özgür çalma Modelini hayata geçirdik. Bu yeni nesil model ile çar merkezi çalanlarnn yan sra üniversite örencileri, ev kadnlar ve engelli bireyler bata olmak üzere herkese uzaktan, yar zamanlk ve esnek çalma imkn salyoruz. Özgür çalma Modeli, bireylerin kendi yaam artlarna uygun çalma düzenini de beraberinde getiriyor. Bu yeni nesil model sayesinde bireyler, günde 4-5 saat çalarak dier sorumluluklarna da rahatlkla vakit ayrabiliyor.

Ana Sayfaya Git