Atama kararları Resmi Gazete'de

Bazı bakanlıklara, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile İstanbul Atlas Üniversitesi Rektörlüğüne ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı.

Haberler 15.10.2020 - 09:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan imzasyla yaymlanan atama kararlarna göre, Strateji ve Bütçe Bakanlnda açk bulunan SEDAK ve Uluslararas Kalknma birlii Genel Müdürlüüne Genel Müdür Yardmcs Fatih Ünlü atand.

Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler Bakanlnda açk bulunan Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüüne Mustafa Özak getirildi.

DILER BAKANLII

Dileri Bakanlnda açk bulunan Amerika Genel Müdür Yardmclna Ramis en, Aratrma Genel Müdür Yardmclna Yusuf Turan çetiner, Bat Afrika Genel Müdür Yardmclna Deniz Erdoan Barm, çok Tarafl Ekonomik ler Genel Müdür Yardmclna Rauf Alp Denkta, Denizcilik, Havaclk ve Hudut Genel Müdür Yardmclna Bar Kalkavan, Dou Asya Genel Müdür Yardmclna Korhan Kemik, Güney Asya Genel Müdür Yardmclna Ufuk Gezer, Güvenlik ve stihbarat Genel Müdür Yardmclna Mesut Koç, slam birlii Tekilat, Ekonomik birlii Tekilat ve Gelien 8 Ülke Tekilat Genel Müdür Yardmclna Cenk Uraz, Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardmclna Ahmet Aknt ile Yurtd Tantm Genel Müdür Yardmclna Umut Acar atand.

GENçLK VE KÜLTÜR

Gençlik ve Spor Bakanlnda açk bulunan Hukuk Hizmetleri Genel Müdür Yardmclna Ahmet Bensiz ve spor müavirliine Abdullah Öztürk getirildi.

Kültür ve Turizm Bakanl Rize l Kültür ve Turizm Müdürü smail Hocaolu görevinden alnd, yerine Esra Alemdarolu atand.

Kültür ve Turizm Bakanlnda açk bulunan bamüfettilie müfetti Ayegül Özkan getirildi.

Vakflar Genel Müdürlüünde açk bulunan Ankara Vakflar Bölge Müdürlüüne Ferhat Türkolu atand.

SANAY BAKANLII

Sanayi ve Teknoloji Bakanl Kastamonu l Müdürü Cafer Açkel görevinden alnd.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlnda açk bulunan Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardmclna Hüseyin çumak ile Fuat imek, Sanayi Genel Müdür Yardmclna Ali Murat Sürekli, Serkan çelik ve Ömer Bilen getirildi.

Tarm ve Orman Bakanlnda açk bulunan Doa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdür Yardmclna 2. Bölge Müdürü Mustafa Bulut, Mardin l Tarm ve Orman Müdürlüüne Menduh Dinler getirildi, Tarm letmeleri Genel Müdür Yardmclna Erturul Anbar atand.

Ky Emniyeti Genel Müdürlüünde açk bulunan yönetim kurulu üyeliine Burak Aykan getirildi.

stanbul Atlas Üniversitesi Rektörlüüne Prof. Dr. Batuhan Özay atand.

Ana Sayfaya Git