Avrupa'ya 1 milyar maske

Batman'da, haftada 10 milyon maske üretiminin yapıldığı tekstil firması, Almanya ve İspanya gibi Avrupa ülkelerinden 1 milyar maske siparişi aldı. Sağlık Bakanlığı'nın ihtiyacını karşılamak için üretimi aralıksız sürdürdüklerini anlatan fabrika yetkilisi Cengiz Kaptanoğlu, "3 vardiya sistemiyle çalışıyoruz. 1 milyar maske siparişini de en kısa sürede yetiştirmek için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz" dedi.

Haberler 01.04.2020 - 10:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetin yürütüldüü tekstil firmasna, Avrupa ülkelerinden toplam 1 milyar maske siparii geldi. Dünyaya yaylan koronavirüsün Türkiyede de görülmesinin ardndan üretimin artrld fabrikada, 3 vardiya sistemiyle çalan içiler, haftada 10 milyon maske üretiyor. Fabrika yetkilisi Cengiz Kaptanolu, Salk Bakanlnn maske ihtiyacn da karladklarn belirtti. Kaptanolu, Avrupadan bir firmann, çeitli ülkelerde koronavirüs salgn nedeniyle kullanlacak 1 milyar maske siparii verdiini söyledi.

AVRUPAYA MASKE

Siparileri yetitirmek için 550 çalanla fabrikada üretimi artrdklarn anlatan Kaptanolu, Fabrikamzda bone, maske ve eldivenle 3 vardiya sistemiyle çalyoruz. Haftada 10 milyon maske üretiyoruz. Bir yandan Salk Bakanlnn maske ihtiyacn karlyoruz dier yandan da Avrupadan bir firmadan 1 milyar maske siparii aldk. Üretim kapasitemizi her geçen gün artryoruz. Mesai kavram gözetmeksizin ekip olarak çalmalarmz sürdürüyoruz. Almanya ve spanya gibi ülkelerden aldmz 1 milyar maske sipariini de en ksa sürede yetitirmek için çalmalarmz hzla sürdürüyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git