Bağcılar hizmetle huzuru buluyor!

Diyarbakır’ın gelişen yüzü Bağcılar’da sokaklar hizmetle huzura kavuşuyor

Haberler 23.06.2021 - 00:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Güneydou Anadolu Bölgesinin gözde kenti Diyarbakrn gelien yüzü olarak kabul edilen ve 150 bine ulaan nüfusu ile birçok ilden büyük olan Baclar Mahallesinin cadde ve sokaklar Balar Belediyesinin hizmet seferberliiyle huzur buluyor. Bölgede yeni hayata geçirilen yaam alanlar belediyenin bazalt tandan ürettii asfaltla göz kamatran görüntülere kavuuyor.

Bölgenin yeni imar alan olan, inaat ve yaam alanlarnn hzla yükseldii Diyarbakrn Baclar Mahallesi ayn gelimeyi altyap ve üstyap hizmetlerini almada da gösteriyor. Merkez Balar ilçesine bal olan ve 150 bini bulan nüfusuyla Türkiyenin en büyük mahallesi olarak kabul edilen Baclar Mahallesinde günden güne artan yerleim bölgelerine Balar Belediyesi youn tempoda çalarak vatandalarn maduriyet yaamasnn önüne geçiyor. Sokak düzenlemelerinden kaldrm yenileme, parke ta döeme ve asfaltlama çalmalarna kadar birçok hizmet e zamanl olarak kazandrlyor. Son olarak Heskif Caddesine balanty salayan 1207/1,1207/2 ve 1209 numaral sokaklar belediyenin balatt çalmalarla asfaltland. Belediyenin Karacada bazalt tandan ürettii asfalt ile güzelletirilen sokaklar göz kamatran görüntüler kazand.

Vatandalar, Bakan Beyoluna memnuniyetlerini aktard

Bölgeyi ziyaret eden Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, vatandalarla görüerek hizmetten memnun olup olmadklarn sordu. Bu kadar pratik ve hzl bir hizmet beklemediklerini belirten vatandalar, Biz bu iin zaman alacan düünüyorduk ama Allah raz olsun sizden çok çabuk ve pratik ekilde bu kaliteli hizmeti ulatrdnz dedi.

Vatandan memnuniyetinin her eyden daha deerli olduunu anlatan Bakan Beyolu ise Bizim görevimiz milletin kaynaklaryla millete hizmet etmektir. çok ükür yaptmz çalmalarla sokaklarmz huzur ve hizmetle tantrdk. Dünyann en kaliteli ve uzun ömürlü asfaltyla vatandalarmza hizmet etmeye devam edeceiz diye konutu.

Ana Sayfaya Git